fbpx

Design de lux: Vila Honegg din Elvetia

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Cand vine vorba de design interior si exterior, intodeauna incercam sa ne inspiram din cele mai frumoase locuri, statiuni, spa-uri si case de vis din intreaga lume, pentru a gasi acele elemente cu care ne identificam, care ne reprezinta si desigur, pe care sa le putem incadra in bugetul nostru.

Deschide Galeria

Un design interior si exterior de remarcat se regaseste la Vila Honegg din Elvetia, care pur si simplu te cucereste prin aspectul si dotarile sale, care emana lux, eleganta si rafinament din toate incaperile.

Avand marele avantaj ca peisajele elvetiene sunt foarte greu de egalat si profitand la maximum de acest lucru, vilele si hotelurile elevetiene se axeaza pe geamuri cat mai mari si largi pentru a surprinde cu generozitate intregul mediu inconjurator. Munti, campii, vai si rauri se pot observa cu usurinta privind pe aproape orice fereastra elvetiana, deoarece ei sunt un exemplu in turism si in promovarea si conservarea elementelor natural extrem de frumoase.

Situata la doar 20 de minute de Lucerna, mica bijuterie din centrul Elvetiei, aceasta vila luxoasa are cele mai frumoase privelisti din zona, acest lucru putan fi usor constatat de oricine se opreste macar o data pe aici.

O cladire stilata si cocheta, in stilul unui butic amenajat si dotat cu de toate, Vila Honegg este formata din mai multe casute realizate in anul 1905 si are in componenta 23 de camere, care se ridica toate la standardele unui complex de 5 stele.

Avand la dispozitie restaurante, baruri, cafenele, sali de conferinte, cinema si multiple alte facilitati, designul si utilitatea acestui complex sunt de invidiat chiar si pentru restul vilelor si hotelurilor din Elvetia.

Luxul omniprezent in intreaga statiune, dar mai ales la Vila Honegg, te poate inspira in amenajarea casei tale, plecand de la camere, de la bai, de la terase sau de la piscinele cu ape cristaline.

Cand vine vorba de design interior si exterior, aproape nimic nu este imposibil, totul fiind la latitudinea imaginatiei si a bugetului tau.

Sursa Foto: http://inthralld.com/

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament cu doua camere in stil industrial – Tavan negru si detalii rafinate

Daca pana acum va gandeati ca negrul intr-o amenajare...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Amenajare glam cu influente scandinave pentru un apartament de 3 camere din Constanta

Povestea de astazi este a unui apartament de trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...

Centrală termică pe gaz sau termoșemineu – ce tip de încălzire să alegi?

În ziua de astăzi, alegerea unei soluții de încălzire...