Inspiratia naturii pentru decorul de Paste

In prag de sarbatoare, prietena noastra, arh. Maria Romanescu ne ofera idei creative despre cum putem obtine un decor festiv pentru a intampina Pastele intr-o atmosfera primavaratica.

Deschide Galeria

Atmosfera de sarbatoare este cu atat mai placuta cand dispune de un decor specific. Asa cum de Craciun, bradul impodobit este piesa de rezistenta care intampina oaspetii, in cazul sarbatorilor pascale, zona dining-ului reprezinta centrul de interes unde intreaga familie se aduna laolalta cu prieteni dragi.

Decoratiunile de Paste ar trebui sa fie inspirate de prospetimea specifica primaverii. Materialele naturale pot alcatui cu succes decoratiuni fara a lasa impresia unei accesorizari ostentative. In cele din urma, ouale vopsite sunt atractia mesei de Paste, iar acestea nu trebuie umbrite de o decorare ostentativa.

Asadar, va invit sa urmariti o cromatica neutra pentru acest moment de sarbatoare, iar pentru un plus de vitalitate nu ezitati sa adaugati flori proaspete de primavara sau cateva crengute inmugurite.

Pentru un plus de originalitate, puneti-va imaginatia la contributie si creati un pattern repetitiv, portrete jucause sau chiar un mesaj sugestiv direct pe ouale de Paste. Continuati abordarea nonconformista si agatati-le de un manunchi de crengute, ca piesa centrala a compozitiei.

Surprindeti-va oaspetii cu un tacam personalizat, cu conditia de a pastra ideea materialelor organice si tonurilor neutre/pastelate.

Va doresc sa fiti inspirati de atmosfera de sarbatoare, iar Pastele sa va gaseasca bucurosi!

Pe arhitecta Maria Romanescu, o puteti urmari si pe pagina ei de Facebook, De vorba cu DESIGN-ul sau pe Instagram la talking to design pentru mai multe sfaturi, sugestii si idei de amenajare.

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole