Inspiratie cu stickere de perete pentru camera copiilor

Camera copiilor este perfecta pentru a experimenta cu culori indraznete si desene pe pereti. Copiii au o imaginatie bogata si de aceea poti transforma spatiul camerei lor intr-o lume magica, de poveste.

Deschide Galeria

Copiilor le plac culorile puternice, povestile si imaginile viu colorate cu animale, zane, castele si flori. In special fetitelor care au un simt al esteticului mai ridicat decat al baietilor. Cele mai simple metode prin care puteti sa oferiti camerei copiilor un aspect cu mare impact sunt stickerele sau posterele sau chiar picturile de pereti.

Picturile pe perete presupun un efort mai mare, intrucat e necesara o pregatire prealabila si ulterior eliminarea desenului e o operatiune dificila. Insa stickerele sunt o varianta mult mai usor de folosit si mai ales de eliminat ulterior cand copiii cresc si isi doresc un nou stil pentru camera lor. Ele nu dauneaza varului de pe perete, insa e important ca varul lavabil folosit sa fie de calitate.

Imaginatia nu are limite cand vorbim de decorarea camerei pentru copii. De la modele cu copaci, pasari, personaje din desene animate ca Winnie the Pooh, avioane, maimutici, celebra Hello Kitty, masinile de la Pixar, dinozauri, fluturasi, stelute sau inspiratie din jungla, toate pot fi integrate cu doar un strop de fantezie. Chiar si cei mici va pot ajuta in luarea deciziei, in functie de varsta putand sa-si aleaga propriul model de sticker.

In galerie, vei regasi o multitudine de idei pe care le vei putea aplica si tu cand va veni momentul decorarii camerei copiilor. Noua ne plac toate variantele! Care sunt preferatele tale? 

Sursa foto: homedesignlover.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole