fbpx

Intampinati dificultati in alegerea corpurilor de iluminat? Insignis vine in ajutorul vostru

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Magazinul Insignis nu va ofera doar simple obiecte decorative pentru casa, ci si corpuri de iluminat completate de idei si sugestii pentru alegerea optima a acestora. Iata mai jos sunt cateva sfaturi utile privind corpurile de iluminat din casele noastre.

Deschide Galeria

O lampa de podea bine pozitionata poate avea un impact major asupra atmosferei camerei dumneavoastra, deoarece pe langa rolul functional, o lampa poate influenta si decorul incaperii. Atunci cand alegeti o lampa de podea trebuie sa aveti in vedere locul unde va fi amplasata, functia pe care doriti s-o aiba, precum si inaltimea mobilierului din jur. O lampa pentru citit nu ar trebui sa fie pozitionata mult prea sus, in timp ce o lampa menita sa ofere o lumina ambientala va fi putin mai inalta.

Cand va decideti sa amplasati un corp de iluminat tineti cont de locul prizelor sau al cablurilor de conectare la reteaua electrica. Cu siguranta nu veti dori sa aveti prelungitoarea sau cabluri electrice imprastiate prin toata casa.

Facand parte din gama corpurilor de iluminat, veiozele sunt piese decorative care imbogatesc o amenajare. Intr-o incapere unde exista o sursa de iluminat centrala, precum un candelabru sau lustra, veiozele sunt recomandate pentru a fi utilizate in activitati specifice cum ar fi cititul sau scrisul. Pe de alta parte, folosite ca un accesoriu decorativ, veiozele pot da echilibru si stil daca sunt amplasate langa canapea sau pot rupe monotonia cromatica in cazul in care culorile predominante sunt cele neutre.

Nu trebuie sa uitam insa nici de corpurile de iluminat suspendate. Accesorii moderne, fie plasate solitar sau grupate, ele ofera o lumina ambientala placuta. Luminile ambientale sunt in legatura directa cu starea noastra de spirit, de aceea iluminatul trebuie realizat cu o lumina calda, in timp ce iluminatul functional trebuie sa fie dirijat exact asupra zonei de lucru.

La Insignis veti gasi corpuri de iluminat din toate categoriile, cu design variat, inedit, care vor satisface toate gusturile. Ideile si sugestiile oferite aici va vor ajuta sa luati o decizie mult mai usor atunci cand vine vorba de alegerea unui corp de iluminat pentru casa dumneavoastra.  

Reclama

Articole noi

Amenajare scenografica in nuante de crem si auriu

Povestea amenajarii acestui apartament de 110 metri patrati din...

Cunoști cele cinci avantaje ale colțarelor?

Astăzi îți vom spune de ce colțarele sunt piesa...

10 Moduri de a curata bucataria fara sa folosesti substante chimice agresive

Cel mai iubit loc din casa pentru majoritatea oamenilor...

Care sunt accesoriile de care ai nevoie în baie

Amenajarea băii din casa nou construită sau mobilarea uneia...

Apartament de trei camere din Bucuresti amenajat in stil scandinav

Mult alb, lemn masiv si placari de lemn deschis...