Interiorul in stil scandinav al unui apartament functional

Designul scandinav va fi intotdeauna printre preferintele de top in amenajarile de apartament in note simpliste, functionale si luminoase. Una dintre caracteristicile principale ale stilului scandinav este utilizarea albului din abundenta, asa cum reiese si in amenajarea pe care o vom descrie astazi. Aici, albul este protagonistul decorului, intotdeauna aflat in constrast cu diverse alte nuante inchise.

Deschide Galeria

Inca de la intrarea in apartament, ne dam seama de efectul utilizarii albului in exces asupra acestui apartament. Peretele din living vopsit in alb da o senzatie de amplitudine camerei, iar canapeaua-coltar profita de spatialitatea livingului, care imparte acelasi spatiu cu un birou realizat tot din lemn de culoare alba.

Luminii naturale care patrunde prin ferestrele ample ale apartamentului ii este acordata o atentie speciala in amenajarea in stil scandinav. Barna lasata la vedere ofera spatiului forta si personalitate.

Bucataria si dining-ul respecta cromatica imaculata specifica decorului scandinav in alb cu accente de lemn nature. Mobilierul alb este completat pe peretele opus de o harta a lumii decupata pe o placa de vinil. Parchetul acorda o nota calda intregului apartament.

Dormitorul matrimonial emana un aer elegant si sofisticat datorita tapetului decorativ in tonuri de gri si negru si a lampii cu un pattern pretios care se asorteaza cu acesta. Camera copiilor a fost decorata cu gust si culoare, facand-o ideala pentru stimularea creativitatii copiilor.

Baia in care dusul nu a fost delimitat vizual, este mica, insa extrem de functionala, perfecta pentru o familie aflata la inceput de drum. Gresia neagra si accentele rosii de culoare sparg imaginea sterila impusa de faianta alba si mobilierul in aceeasi culoare. 

Sursa foto: inspirahogar.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole