Iota – WC-ul pliabil, o inventie revolutionara!

Iota, WC-ul pliabil realizat de doi studenti de la Universitatea din Huddersfield, a cucerit deja lumea prin inovatia adusa unui obiect prezent aproape in orice baie sau toaleta. Tinerii studenti au realizat un bol de WC total diferit fata de celelalte modele mai mult sau mai putin conventionale.

Deschide Galeria

Principalul factor de inovatie cu care vine Iota, WC-ul pliabil, este faptul ca economiseste 10.000 l de apa anual pentru fiecare persoana. Pe langa reducerea drastica a consumului de apa anual per cap de persoana, care este un factor foarte important pentru mediul inconjurator, fiind un WC pliabil, acesta economiseste si spatiu din baia ta.

La fiecare tragere de apa, Iota foloseste doar 2,5 l de apa, o imbunatatire majora fata de restul bolurilor WC aflate pana in prezent pe piata.

Avand in vedere casele si apartamentele care se construiesc cu spatii utile cat mai mici, acest tip de design de WC vine ca un raspuns direct pentru toti cei care nu au suficient loc in casa sau in apartamentul lor.

Realizat de Gareth Humphreys si Elliott Whiteley, WC-ul functioneaza intr-un mod foarte practic si simplu. Odata ridicat bolul, dupa folosirea acestuia, 2,5 l de apa vor curge si vor curata intregul spatiu, intr-un mod rapid si eficient.

Design-ul celor doi tineri studenti a prins atat de bine, incat comenzile pentru Iota au inceput sa apara inca dinainte de a se pune pe linia de productie. Cu o astfel de inventie, foarte benefica mediului, dar si eficienta pentru apartamentele si casele mici, toate integrate intr-un design foarte estetic si modern, tinerii au dat lovitura in materie de inovatii in ceea ce priveste obiectele omniprezente in casele oamenilor.

Urmareste filmul de prezentare pentru WC-ul Iota, care a cucerit deja lumea pasionatilor de designul interior modern si inovativ.

 

VIDEO: Cum functioneaza IOTA, WC-ul pliabil?

 

Sursa Foto: DailyMail.co.uk

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole