fbpx

J’ai Bistrot – un local pour les connaisseurs

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

“Mihai Grama, designerul nostru ar putea sa vorbeasca mult mai mult despre acest subiect. El este cel care a realizat conceptul si amenajarea ambelor spatii, atat cel din Targu Mures cat si cel din Bucuresti. El a creat partea de design cat si cea care tine imaginea noastra ca si brand. Ne-am pliat perfect in modul de lucru, el a venit cu solutii creative si accesibile din punct de vedere al bugetului.”
Cum ati descrie oamenii care frecventeaza J’ai Bistrot? “Oamenii care ne viziteaza sunt in general relaxati, dornici de comunicare, oameni creativi si activi. Oameni care apreciaza si cauta libertatea de exprimare, decenta si relaxare in loc de epatare. Cei care rezoneaza cu genul de evenimente pe care le organizam sau gazduim, care au acelasi afinitati muzicale si repere culturale.“
Ce evenimente mai aveti pe lista in perioada care urmeaza? “Ca in fiecare vara pregatim parteneriate cu festivaluri de film, evenimente culinare, concerte live acustice, garage sale. Suntem de asemenea deschisi la propunerile de evenimente pe care ni le fac oamenii care ne viziteaza, este mereu extrem de placut sa incepi o colaborare noua cu cineva care se simte atat de bine la noi incat isi doreste sa faca mai mult.”
Cum ati descrie stilul amenajarii? “Am abordat un stil modern, urban, insa unul foarte realaxat, cald si colorat. In multe privinte ne-am raportat la stilul pe care l-am fi ales si la noi acasa, tocmai pentru a crea senzatia de familiaritate, de acasa.”

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...