Jardiniere pentru amenajarea gradinilor de interior

Pentru cei care locuiesc in apartamente fara acces la o gradina sau curte, plantarea si cresterea spatiilor verzi poate fi dificila. Jardinierele sunt o solutie practica prin care te poti bucura de plante verzi tot timpul anului.

Deschide Galeria

In spatiile urbane, pline de beton, necesitatea unor jardiniere care sa infrumuseteze spatiul pare din ce in ce mai mare; acest lucru il resimt in special cei care locuiesc in apartamente mici cu balcoane sau chiar si pentru cei care nu au o astfel de deschidere spre exterior.

Cand selectati plantele pentru jardiniere, e important sa luati in considerare marimea plantelor pe care doriti sa le cresteti. Acestea vor acapara o cantitate importanta de lumina. Voi decideti daca acest lucru va fi benefic sau nu pentru decor per ansamblu. 

E bine sa selectati plante care iubesc multa lumina solara si care pot tolera udari mai rare in anumite momente. O alternativa la suportul din lemn sau plastic, ar fi ghivecele individuale fixate intr-o structura unitara care sa dea impresia ca plantele stau unele langa altele. Este o solutie mai simpla care permite ingrijirea plantelor mai usor.

Fie ca alegeti plante suculente, plante cu flori frumos colorate, ierburi aromate sau legume, orice jardiniera va fi un prim pas pentru o mini gradina de interior care va inveseli atmosfera casei.

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole