La Luge – o casa de vacanta flexibila dintr-o zona rurala din Quebec

Cuibarita intr-o padure din Quebec, casa La Luge, proiectata de arhitectii YH2 este un loc numai bun pentru un refugiu departe de marile orase pentru o familie de orice marime. Casa superba de lemn poate tine mai multi oaspeti sau poate fi folosita ca o cladire mai intima cu usi glisante care impart spatiul in locuri deschise in care copiii se pot juca. Proiectata pentru a fi folosita pe post de sanctuar in lunile friguroase de iarna, La Luge are un spa privat care este izolat in peisajul pitorect al Canadei de nord.


Deschide Galeria

Aceasta casa a fost gandita pentru a celebra minunatiile iernii. Casa secundara este alcatuita din doua volume, unul intunecat si altul luminos, care au niveluri diferite, dar se intrepatrund in mijloc. Cel deschis este facut din lemn de cedru, stejar si nuc, atat in interior cat si in afara si are ferestre din podea pana in tavan, este aerisit si primitor si permite vizitatorilor sa stea la acelasi nivel cu padurea acoperita de zapada de afara.

Volumul mai intunecat este facut din lemn bogat de culoare inchisa se intinde din spatele casei si pana la dormitorul copiilor. Si aceasta camera are ferestre imense din podea pana in tavan si paturi supraetajate realizate tot din lemn de culoare inchisa. Casa a fost conceputa pentru a gazdui mai multe persoane, dar poate fi, de asemenea, transformata pentru a crea mai mult spatiu de locuit, un loc de joaca sau chiar o cameră de oaspeti suplimentara. Ferestrele foarte mari se deschid catre exterior, extinzand spatiul de locuit in eventualitatea in care casa ar fi inchiriata in lunile de vara.

Acesta casa linistitoare, flexibila ofera un loc numai bun de relaxare pe timp de iarna, iar oaspetii pot sa isi gaseasca un loc confortabil langa foc sau sa se bucure de caldura din sauna cand vor sa faca o pauza de la atata zapada.

Sursa foto: inhabitat.com

Articole noi

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...