La Trenulete – un bar care trezeste nostalgiile copilariei

La Trenulete este suta la suta un bar, insa unul care atinge resorturi ascunse din fiecare. Pentru unii trenuletele, fie ele electrice sau nu, au fost candva jucariile favorite. Pe altii ii fascineaza trenurile, chiar daca nu mai calatoresc cu ele, pentru ca sunt mari, puternice, impresionante si inseamna calatorie si vacanta.
Oricum ar fi, in fiecare dintre noi este ascunsa o «dragoste secreta» pentru trenuri, fie ele mari sau mici. Apoi traim intr-o era hi-tech, in care tot ce este automat si inteligent ne atrage si ne intriga, cu atat mai mult cu cat ne si serveste cu bautura preferata. La Trenulete se gaseste la intersectia acestor sentimente, oferind o experienta inedita si in acelasi timp fascinanta.
Lucrarile de amenajare au durat aproape 4 luni (octombrie 2014 – ianuarie 2015), din care amenajarea propriu-zisa a spatiului a durat aproximativ o luna si jumatate. Cea mai complexa lucrare de amenajare in cazul nostru a fost instalatia de trenulete
Pentru amenajarea interioara am mers pe o combinatie de lemn cu metal, cu scopul de a crea o atmosfera industriala de depou, care in acelasi timp sa fie calda si primitoare.
Trenuletele au o serie de constrangeri in privinta pantei maxime pe care o pot urca, razelor minime de curbura in care se pot inscrie si a racordurilor dintre pante si curbe.

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...