Lada frigorifica – solutia pentru a te bucura de prospetimea alimentelor un timp indelungat

Suntem convinsi ca te-ai confruntat cel putin o data cu spatiul insuficient din frigider, in special cu cel din congelator, intotdeauna prea mic pentru nevoile tale. Inghetata si cuburile de gheata si carne congelata si legume sau fructe, toate par dintr-o data prea multe pentru micul tau congelator. Un volum mai mare de alimente inseamna si o nevoie mai mare pentru depozitare in siguranta de-a lungul anului.


Deschide Galeria

O solutie pe care merita sa o iei in considerare este o lada frigorifica. Vei avea astfel spatiul necesar pentru a depozita toate acele alimente de care ai nevoie pe timpul iernii si nu numai. Capacitatea mare pentru depozitare este unul din avantajele nete ale unui astfel de produs. Daca in congelatorul integrat din structura frigiderului reusesti cu greu sa pui la congelat pungi cu carne, cateva legume si ierburi aromatice pentru sezonul rece, intr-o lada frigorifica vei avea suficient loc pentru a depozita mai mult decat strictul necesar pentru cateva luni. Gratie multiplelor optiuni de depozitare si o compartimentare variata, poti gati prajitura cu caise sau visine oricand, chiar daca nu te afli in sezonul lor de crestere.

Intrucat vorbim de o lada frigorifica orizontala va trebui sa iei in calcul dimensiunile ei astfel incat sa se potriveasca cu locul unde doresti sa o asezi. Probabil ca nu o vei pozitiona in bucatarie, ci mai degraba intr-un garaj sau alta incapere din casa.

Pentru ca lada frigorifica va sta in priza in cea mai mare parte a timpului, e nevoie sa te gandesti la consumul energetic. Un produs din clasa A+ va fi mai prietenos cu factura ta lunara la energie electrica, avand un consum redus. In plus, izolatia densa de calitate contribuie la optimizarea consumului pentru ca mentine temperatura interioara constanta si reduce eventualele pierderi de energie.

Sa vorbim despre compartimentare. De exemplu, intr-o lada frigorifica Arctic vom gasi 3 cosuri metalice si o tava separatoare, congelatorul oferind flexibilitate in stocarea diverselor tipuri de alimente. Este importanta aceasta specificatie in special in cazul produselor mai voluminoase pe care nu le poti separa. Intr-un congelator pe verticala, acest lucru nu ar fi posibil. Mai mult, ai posibilitatea de a alege produsul adaptat nevoilor tale, cu un volum cuprins intre 150 de litri si 400 de litri (concepute deopotriva pentru uz comercial si casnic).

Un detaliu important pentru o lada frigorifica este autonomia sa. In cazul intreruperii alimentarii cu curent electric, vei dori ca produsul sa aiba capacitatea de a mentine in continuare alimentele inghetate. Cu cat mai mare durata, cu atat mai bine, mai ales in cazul unei avarii majore care ar putea dura chiar si o zi.

In cazul in care ai nevoie de un produs cu un volum mai generos sau dispui de un spatiu restrans, poti vizualiza aici intreaga gama de lazi frigorifice. Vei afla toate detaliile de care ai nevoie pentru o alegere potrivita.

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...