Lemnul la superlativ in aceasta amenajare de apartament

Amenajarea de astazi ne reaminteste de frumusetea lemnului si cat de mult poate el imbogati un spatiu destinat locuirii. Apartamentul este unul generos in dimensiuni, cu finisaje moderne, atent selectate pentru a contura un ambient confortabil si functional.


Deschide Galeria

Ne-au atras atentia detaliile geometrice si minimalismul cu care este tratat spatiul. Cromatica esentelor de lemn impreuna cu nuante discrete de gri imprima caldura ambientului si transmite o stare de bine, de confort.

Zona de zi este unitara, cu living, dining si bucatarie, functiunile comunicand armonios intre ele. Amenajarea curata, minimala pare mai fluenta si mai luminoasa. Mobilierul nu agreseaza spatiul; vorbim despre piesele de baza, precum canapeaua tip coltar, masa cu scaunele care compun diningul, un corp mic ca suport pentru televizor si dulapurile din bucatarie. Simplitatea aceasta lasa spatiul sa respire, iar finisajele sa straluceasca prin calitatea lor.

Partitia care separa vizual bucataria de living este placata cu caramida, creand textura si culoare la nivelul decorului. Este un soi de punct de interes menit sa atraga atentia. Accesoriile si decoratiunile, precum corpurile de iluminat, covorul, tablourile personalizeaza discret fiecare functiune in parte.

Bucataria pastreaza si ea linia minimalista abordata. Fronturile albe, lucioase ale mobilierului reflecta lumina si amplifica spatiul. Designul simplu, manerele frezate sprijina caracterul unitar al amenajarii. Electrocasnicele sunt incorporate intr-un mod functional, iar blatul de lemn si suportul pentru spoturi completeaza de minune albul imaculat al dulapurilor.

De la parchet pana la usi, toate elementele realizate din lemn sunt de o executie si calitate exemplara.

Ne place de asemenea cum au integrat in fiecare zona in parte spatii de depozitare utile, precum vei putea vedea in dormitorul matrimonial sau in baie.

Speram sa te inspire si pe tine aceasta amenajare de apartament in care lemnul este la superlativ!

Designer: Joanna Zawicka

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...