Lemnul. Mereu o varianta eleganta pentru designul interior

Cand vine vorba de lemn, mereu ne gandim la eleganta, rafinament si bun-gust. Alegand lemnul pentru designul interior al casei tale, poti merge pe doua directii: cea traditionala, cu elemente rustice sau pe varianta clasica, victoriana, care emana eleganta din toate colturile camerei.

Deschide Galeria

Lemnul va fi mereu o alegere potrivita pentru amenajarea sau reamenajarea unei camere si fiind un material rezistent, ofera si siguranta si caldura intregii case. Pe langa aceste lucruri, lemnul va oferi mereu un aer mult mai primitor decat gresia, faianta, metalul sau cimentul.

O casa construita complet din lemn sau doar amenajata din varietati diferite de materiale, dar care sa aiba ca punct central lemnul, va face din locuinta ta un loc in care toata lumea isi va dori sa stea. Cel putin in vizita, daca nu chiar sa isi construiasca si ei una din aceleasi materiale.

Sculpturile si basoreliefurile din lemn emana rafinament si desi necesita maiestria unui artist pentru a fi transformate in opere de arta, pretul isi va merita in mod cert munca. Scarile din lemn reprezinta o alta propunere intersanta care au marele avantaj de a fi mult mai rezistente in caz de cutremur. Problema privind scarile din lemn este ca vor scartai din ce in ce mai tare cu timpul si vor necesita reparatii mai dese.

In situatia in care si tie iti place lemnul si il preferi in dauna celorlalte materiale de constructie, iti oferim aici cateva idei pentru a transforma casa ta intr-o oaza foarte primitoare pentru orice oaspete care iti va calca pragul.

Te vei simti ca intr-un muzeu sau intr-un castel, iar daca iti doresti ceva mai simplu, poti alege un design de cabana de munte pentru casa ta. Fara doar si poate ca lemnul ca punct central pentru designul casei tale va fi o alegere cu care nu vei da gres, acesta reprezentand o solutie care va fi mereu in trend.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole