LEMS lansează Dormitorul LOFT: Un simbol al eleganței și funcționalității în designul de interior

LEMET, unul dintre cei mai mari producători de mobilă din România, anunță lansarea Dormitorului LOFT, un nou produs potrivit pentru orice stil.

Cu un design captivant, Dormitorul LOFT este creat pentru a îndeplini nevoile și preferințele diverse ale clienților, furnizând o soluție adaptată perfect pentru spații de dimensiuni variate.

LEMS lansează Dormitorul LOFT

Dormitorul LOFT este sinonim cu rafinamentul, acesta oferă variante multiple de fronturi și culori pentru șifonier, comodă și noptieră, permițându-le clienților să își creeze propriul spațiu de dormit ideal. Indiferent de dimensiunea sau configurația camerei, Dormitorul LOFT se integrează armonios, adăugând un aer modern și sofisticat.

Descoperă rafinamentul definit de noul program LOFT, unde materialele folosite te poartă într-o călătorie senzorială inedită. În premieră, PAL-ul cu finisaj sincronizat redefinește standardele, aducând în prim-plan o nouă tendință în industrie: efectele realiste de lemn. Vizualul este însoțit acum și de o experiență tactilă captivantă, pentru un contact maxim cu senzorialul. Granulele naturale ale lemnului sunt combinate cu tehnologia de imprimare inteligentă, realistă, care sculptează frumos și delicat suprafața.

Acest lucru creează un panou superior cu efect de granulație de lemn, iar finisajul ce poate fi ales pentru carcasă și fronturi se numește ”Stejar Hudson Gold”. Partea de feronerie este livrată de către brand-ul german Hafele.

”LEMS Înfrumusețează casele românilor”, este sloganul care stă la baza fiecărei colecții de mobilier pe care noi o lansăm, inclusiv Dormitorul LOFT.  Acesta reprezintă mai mult decât o simplă colecție de mobilier, este o experiență de design personalizat, în care fiecare piesă este creată cu atenție la detalii pentru a răspunde cerințelor și preferințelor unice ale fiecărui client”, a declarat Costin Rujoiu – director vânzări Lemet.
Dormitorul LOFT este proiectat pentru a se adapta cel mai bine spațiului și nevoilor individuale ale fiecărui client. Fie că optezi pentru șifonierul cu patru uși L200 sau pentru șifonierul cu două uși glisante L220, vei beneficia de un spațiu generos de depozitare și un design impecabil.

Șifonierele din colecția LOFT se disting prin dimensiunile lor generoase: adâncimi de 70 sau 62 cm și înălțimi de 220 cm. Poți opta pentru accesorii suplimentare, precum modul cu sertare incorporabil, oglinzi clare sau bronze, adăugând funcționalitate și eleganță. De asemenea, un sistem de iluminare LED format din profile laterale și lampi T îți va completa spațiul într-un mod modern și atrăgător.

„Cu multiple opțiuni și accesorii disponibile, precum și posibilitatea de a adapta dimensiunile și configurația în funcție de spațiul disponibil, Dormitorul LOFT este alegerea perfectă pentru cei care caută eleganță și utilizabilitate într-un singur loc”, spune Daniel Belu – director marketing Lemet.

Fiecare variantă a Dormitorului LOFT este concepută pentru a satisface atât estetica, cât și nevoile practice ale utilizatorilor. Cu spații generoase de depozitare și detalii inteligente, precum oglinzi ample și iluminare ambientală, dormitorul îți oferă un cadru perfect odihnei.

Cei 33 de ani de experiență în domeniu producției de mobilă se reflectă în crearea Dormitorului LOFT, ajungând să satisfacă nevoile estetice pentru un dormitor de invidiat, dar și necesitățile practice în materie de spațiu ale utilizatorilor.

Despre LEMET

LEMET a fost înființată în 1991 și deține linii de producție și spații de depozitare în suprafață de peste 40.000 metri pătrați. Aici se prelucrează aproximativ 3.500.000 de panouri PAL și MDF, se produc peste 80.000 de unități din lemn masiv și peste 13.000 unități de tapițerie. Liniile de producție sunt automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial. În noiembrie 2023 a fost pusă în funcțiune prima linie de producție cu caracteristici Industry 4.0 și IioT.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole