Licitatie de design romanesc, in Gradina Botanica, pe 6 septembrie

Sambata, 6 septembrie, incepand cu ora 20.00, in cadrul evenimentului Creative Est Weekend, prima editie a unui festival dedicat industriilor culturale si creative (6-7 septembrie 2014), va avea loc cea de a doua licitatie Pretuiesc Design Romanesc, organizata in parteneriat cu Casa de Licitatii Goldart Ghildus. In cadrul evenimentului, inainte de selectia de scurtmetraje romanesti, vor fi scoase la vanzare o serie de obiecte din colectiile Dizainar.


Deschide Galeria

“Sub egida campaniei Pretuiesc Design Romanesc, am pus un pret pe toate obiectele altminteri nepretuite, intocmai pentru a va usura activitatea de pretuire. Sambata si duminica, musafirii standului Dizainar pot pretui in mod spontan obiectele expuse spre vanzare, dupa metoda clasica „Imi place, mi-o cumpar”, iar sambata seara, aceeasi musafiri si prietenii lor, au sansa sa pretuiasca designul romanesc in mod organizat in cadrul licitatiei organizate special pentru ei, pe scena. Preturile de pornire ale produselor inscrise in licitatie sunt mai mici decat preturile de showroom, asa ca va asteptam in numar cat mai mare la licitatie. Va puteti inscrie in licitatie si in timpul evenimentului, sambata, la standul Dizainar, dar e si mai bine daca ne dati un email pe adresa scrie@dizainar.ro, pana pe 6.09.2014, ora 16:00,” se anunta pe pagina de Facebook a evenimentului.

Festivalul Creative Est este organizat de Asociatia ORICUM si invita publicul sa cunoasca cele peste 30 de branduri locale care isi vor spune povestea in acest prim weekend de septembrie si vor vorbi despre drumul lor de la idee la succes.

Molecule F, Autor, Intro, Fabrik, Cameleo, Bucuresti Optimixed, Lavacow,Saga Film, cai verzi pe pereti, Bumbag – Ramona Manea, BitaColor,Bewise Collective Movement, Laborazon Maker Space, Dizainar, Marele Deget Mare, Artskul, Turific! handmade, designforkidz.com, The Alternative School for Creative Thinking, Bucharest Design Center si Creative Arts sunt printre cei care fac parte din noul val de creativi romani.

Sambata de la ora 17.00 vor avea loc dezbateri relaxate despre film, design si arta contemporana in cadrul Aperitiv Creativ. De la ora 20.00, publicul este invitat la prima licitatie organizata la Gradina Botanica: cu sprijinul Dizainar si casei de licitatii Gold Art, publicul va putea licita pentru obiecte de design romanesc in cadrul evenimentului „Pretuiesc Design Romanesc”. De la ora 21.00 va incepe proiectia de filme, o selectie de scurtmetraje romanesti si filme ce ilustreaza industriile culturale si creative din lume: Kowalski (r. Andrei Cretulescu, Romania, 2014), O scurta istorie Astra Film (r. Carmen Lidia Vidu, Romania, 2013), retrospectiva succeselor romanesti la festivalul international de publicitate Cannes Lions si o selectie de scurtmetraje marca ShortsUP sunt doar cateva dintre proiectiile care vor incheia ziua de sambata a festivalului Creative Est #0.

Duminica, pe 7 septembrie, festivalul Creative Est #0 va continua de la ora 12.00, cu ziua BRUNCH & RELAX, cand cele mai cunoscute bucatarii urbane din Bucuresti, Calif, Burger Van, FROG, Beautyfood, PlastilinaMobila, Mrs. B. Funky bakery si Gelato D'Amore pregatesc cele mai gustoase, sanatoase si dulci preparate. De la ora 13.00, copiii sunt in centrul atentiei odata cu workshop-urile de pictura si cooking care le sunt dedicate. Apoi, de la ora 16.00, trupa byron impreuna cu Simona Radu vor transforma Gradina Botanica in cea mai frumoasa scena in aer liber, intr-un performance acustic inedit.

Biletele se pot cumpara din reteaua Eventim.ro sau la fata locului si costa 30 lei pentru o zi sau 50 lei, abonamentul pentru ambele zile de festival.
 

Articole noi

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...