Linii contemporane si un decor elegant intr-un apartament de 63 mp

Pentru acest proiect, designerul a avut ca sarcina conturarea unei amenajari in stil contemporan, cu o optima utilizare a spatiului si cu o buna distribuire a functiunilor. Apartamentul beneficiarului este unul de doua camere, cu o suprafata de 63 metri patrati.


Deschide Galeria

Fiecare detaliu a fost bine gandit si piesele atent selectate astfel incat cerintele clientului sa fie indeplinite. Astfel, zona de zi cuprinde un open space, in care bucataria si livingul formeaza un tot unitar. Delimitarile sunt discrete, piesele de mobilier asigurand o trecere subtila de la o zona la alta. Stilistic, vorbim despre un spatiu contemporan, elegant, cu tonuri neutre, usor mai inchise dar fara a afecta luminozitatea camerelor.

O atentie sporita a fost acordata spatiilor de depozitare pe care le regasim sub diferite forme in intreaga amenajare.

Pentru zona de living, spatiul urmeaza o linie minimalista, cu accent pe volumetrii si piese care ies in evidenta prin design. Accentul este pus pe piesele de baza, cu accesorii si decoratiuni care aduc un plus de personalitate ansamblului. Canapeaua, un otoman si un fotoliu precum si o masuta de cafea cu baza metalica compun o zona de conversatii placuta. Totul este completat cu spatiul destinat televizorului si o comoda lunga cu spatii utile de stocare. Grejurile si marourile predomina. Lumina naturala patrunde din belsug astfel ca totul pare mai amplu si mai spatios.

In zona bucatariei predomina aceeasi linie minimalista, cu un design simplu, unitar si coerent. Corpul tip insula de bucatarie joaca un rol multifunctional cu spatii pentru depozitare, zona de bar, zona pentru luat masa, dar si spatiu suplimentar cu blat de lucru. Front lucios, alb, manere frezate, electrocasnice incorporate, toate amintesc de stilistica contemporana descrisa impecabil in intreaga amenajare.

Si pentru dormitor s-a mizat pe aceeasi abordare. Designerul a reusit sa creeze spatii de depozitare generoase dispusa pe doua laturi chiar langa intrarea in camera. De o parte, rafturi deschise incastrate intr-o nisa, de cealalta parte dulapuri inalte pentru haine. Zona patului este subliniata de o tablie ce incorporeaza iluminatul si noptierele, iar cadrul textil aduce un plus de confort.

Speram sa te inspire tot acest proiect pentru un apartament de doua camere!

Proiect: Insight Studio

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...