fbpx

Locuinta minimalista – amenajare ideala pentru persoane creative

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Aceasta locuinta minimalista este situata intr-o cladire care initial a fost un depozit, dar dupa lucrarile de reamenajare rezultatele sunt uimitoare: un spatiu bine configurat cu un aer elegant si creativ. Proprietarul acestui loft a realizat ca are nevoie de un spatiu de lucru mai relaxat, un dormitor confortabil plus o zona pentru excercitii fizice. Asa ca a facut niste modificari pentru ca spatiul disponibil sa fie adaptat mai bine nevoilor sale.
Zonei de living i s-a acordat cea mai mare atentie. In acest spatiu sunt incluse bucataria, o zona de lucru, una de relaxare, bucataria, zona de cinat si cea de exercitii fizice. Desi par cam multe pentru o singura incapere proportiile sunt respectate atat de bine incat totul este firesc iar spatiul nu pare deloc aglomerat.
Peretii albi si podeaua din lemn masiv, brut, sunt elemente care se regasesc in mare parte a locuintei. Poate ca podeaua, prin aspectul ei industrial, este tot ce mai pastreaza din vechiul depozit. In rest, stilul minimalist se regaseste in toate elementele de design interior. Forme precise, mult alb, culori placute si solutii de depozitare calculate bine pentru a nu se crea dezordine.
Langa zona de lucru, dupa cum era si fieresc, vine zona de relaxare. Aici sunt puse fotolii cu niste forme neobisnuite dar care par foarte confortabile.
Piesele de mobila sunt si ele mininaliste, o masa, o “insula” in care au fost incorporate aragazul si chiuveta, iar in apropierea “insulei” un cuier unde sunt agatate principalale ustensile folosite la gatit.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...