Locuinta moderna a unui artist, un spatiu care iti provoaca imaginatia

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Cine nu si-a dorit macar o data sa arunce o privire in locuinta unui artist? Sa vada locurile din casa in care isi gaseste el inspiratia, sa vada ce carti are prin biblioteca si sa-si “agate” privirea de diferite detalii din acest univers mirific al unul scriitor, muzician sau artist plastic.

Deschide Galeria

Locuinta despre care urmeaza sa vorbim este situata in Paris. Motivul este unul cat se poate de simplu, acest oras fiind unul din cele mai boeme din lume.

Albul uneste din punct de vedere cromatic toate incaperile casei, aceasta alegerea fiind una destul de inspirata, daca ne gandim ca e vorba de locuinta unui artist – albul este de obicei asociat cu creativitatea si spiritul liber, si ofera o anume detasare de lume reala. Pe un fond alb se poate desena cel mai bine.

Aceasta locuinta este structurata pe doua etaje, unite, pritr-o scara de metal, fara balsutrada. Aceste doua niveluri mai comunica si printr-un geam plasat in podeaua nivelului superior. Aceste luminatoare ofera amenajarii o nota de autenticitate.

Pe peretii camerelor sunt atarnate diferite tablouri abstracte si colaje foto. Destul de previzibil, fiind vorba de locuinta unui artist, atunci creativitatea ar trebui simulata prin forme si combinatii de culori vibrante care sa anime spatiile.

Fara doar si poate elementul central al amenajarii il reprezinta sufragerie. Sarpanta din sticla sub care se afla un coltar confortabil lumineaza foarte bine incaperea si transforma decorul in ceva care te uimeste. Acest tavan oblic din sticla iti transmite o senzatie interesanta, care te convinge ca aici locuieste un artist.

Prin sufragerie mai putem vedea o masuta de cafea de o forma destul de fluida, o lampa simpla de podea, cateva taburete, un semineu si alte obiecte arantaje intr-un stil cu o amprenta foarte personala.

Bucataria se afla sub sufragerie, si este inclusa intr-o zona de tip open space impreuna cu dineing-ul. Aceasta zona pastreaza un amestec echilibrat de stiluri ca si sufrageria. O masa alba minimalista, o biblioteca plina cu carti, iar, elementul surpriza, ca sa spunem asa, este un fotoliu tip balansoar care ofera spatiului un aer patraiarhal. 

Reclama

Articole noi

3 moduri în care poti utiliza rasina epoxidica pentru amenajarea casei tale

De-a lungul timpului materialele de construcții au evoluat foarte...

Ce este, cum functioneaza si cum alegi o pompa submersibila?

De pompă ai în general nevoie atunci când vrei...

Kilowatt ora si kilowatt: principalele diferente

Diferențele dintre kilowați și kilowați oră Foarte des atunci când...

Sfaturi pentru mobilarea dormitoriului ideal: ce n-ar trebui să lipsească

Atunci când alegi mobilierul pentru dormitorul tău, trebuie să...

5 plante care s-au adaptat si la clima din Romania

Țara noastră este cunoscută pentru clima și pentru solul...