Locuinta moderna a unui artist, un spatiu care iti provoaca imaginatia

Cele mai citite

Cine nu si-a dorit macar o data sa arunce o privire in locuinta unui artist? Sa vada locurile din casa in care isi gaseste el inspiratia, sa vada ce carti are prin biblioteca si sa-si “agate” privirea de diferite detalii din acest univers mirific al unul scriitor, muzician sau artist plastic.
Locuinta despre care urmeaza sa vorbim este situata in Paris. Motivul este unul cat se poate de simplu, acest oras fiind unul din cele mai boeme din lume.
Bucataria se afla sub sufragerie, si este inclusa intr-o zona de tip open space impreuna cu dineing-ul. Aceasta zona pastreaza un amestec echilibrat de stiluri ca si sufrageria.
O masa alba minimalista, o biblioteca plina cu carti, iar, elementul surpriza, ca sa spunem asa, este un fotoliu tip balansoar care ofera spatiului un aer patraiarhal.
Pe peretii camerelor sunt atarnate diferite tablouri abstracte si colaje foto. Destul de previzibil, fiind vorba de locuinta unui artist, atunci creativitatea ar trebui simulata prin forme si combinatii de culori vibrante care sa anime spatiile.

Reclama

Articole noi

Te-ar putea interesa