Locuinta moderna a unui artist, un spatiu care iti provoaca imaginatia

Albul uneste din punct de vedere cromatic toate incaperile casei, aceasta alegerea fiind una destul de inspirata, daca ne gandim ca e vorba de locuinta unui artist – albul este de obicei asociat cu creativitatea si spiritul liber, si ofera o anume detasare de lume reala. Pe un fond alb se poate desena cel mai bine.
Aceasta locuinta este structurata pe doua etaje, unite, pritr-o scara de metal, fara balsutrada. Aceste doua niveluri mai comunica si printr-un geam plasat in podeaua nivelului superior. Aceste luminatoare ofera amenajarii o nota de autenticitate.
Prin sufragerie mai putem vedea o masuta de cafea de o forma destul de fluida, o lampa simpla de podea, cateva taburete, un semineu si alte obiecte arantaje intr-un stil cu o amprenta foarte personala.
Luminatoarele din podea sunt elementele inedite ale acestei locuinte.
Fara doar si poate elementul central al amenajarii il reprezinta sufragerie. Sarpanta din sticla sub care se afla un coltar confortabil lumineaza foarte bine incaperea si transforma decorul in ceva care te uimeste. Acest tavan oblic din sticla iti transmite o senzatie interesanta, care te convinge ca aici locuieste un artist.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole