fbpx

Locuinta urbana cu design modern si accente industriale

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

De indata ce am descoperit aceasta amenajare de locuinta urbana, am stiut ca trebuie numaidecat impartasita cu voi. Sub semnatura celor de la Doherty Design Studio, casa abordeaza un stil modern, minimalist si mai ales original prin integrarea curtii interioare in spatiul de locuit.

Deschide Galeria

Spatiul locuintei a fost reconfigurat astfel incat toate camerele din zona de zi – bucatarie, dining, living, sa primeasca mai multa lumina si acces catre curtea interioara.

Ideea intregii amenajari se contureaza in jurul ideii de spatiu urban. Influentele unui stil industrial chic se regasesc in detaliile decorative care infrumuseteaza spatiul.

Bucataria a fost reorientata, au fost adaugate scari noi, iar amenajarii curtii interioare i s-a acordat o atentie deosebita pentru ca schema interiorului sa aiba corespondent in exterior. In plus, curtea functioneaza ca o prelungire a zonei de zi in spatiul exterior. De aceea, aceasta deschidere este importanta pentru conexiunea interiorului cu mediul inconjurator, cu natura.

Decorul pastreaza o linie simpla cu alb si nuantele placute ale lemnului, precum si forme geometrice atat in forma printurilor cat si a liniilor din structura pieselor de mobilier, ale corpurilor de iluminat sau ale decoratiunilor. Petele discrete de culoare imbogatesc dinamismul spatiului de locuit. Ferestrele largi permit luminii sa inunde spatiul si sa puna in valoare fiecare element fie el colorat mai intens sau nu.

Pentru curtea interioara s-au folosit nuante de gri imbinat cu alb si flise pentru a decora suportul pentru plante si bancuta din fata lui. Inaltimea palmierilor merge pana sus la balcoanele dormitoarelor de la etajal , decorand astfel peretele inalt de beton.

Bucataria este fara doar si poate una din piesele de rezistenta ale reamenajarii. Mobilierul negru, peretele placat cu lemn si vopsit in alb cu diferite spatii de depozitare inzidite si insula din marmura, precum si negrul dulapurilor superioare, al scaunelor si al corpurilor de iluminat fac din acest spatiu al casei preferatul nostru. Daca adaugam si iesirea spre curtea interioara despre care am mentionat mai sus, cu siguranta o aduce in topul nostru de amenajari urbane din cele mai reusite. 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...