Locuri din casa care pot fi transformate in ascunzatori

Sa recunoastem ca fiecare dintre noi ne-am imaginat locuri din casa unde am putea amplasa o ascunzatoare, pentru bani sau obiectele de pret. Aceste ascunzatori pot fi amplasate in obiectele cele mai banale care, la prima vedere, nu ar crede nimeni ca ar putea adaposti o ascunzatoare. Aceste locuri pot fi:

Deschide Galeria

– pe muchia de sus a usii se poate face un orificiu cu bormasina, iar in gaura rezultata se poate introduce un recipient de metal cu capac, in care se pot pune bani sau alte lucruri pretioase de mici dimensiuni.

– in captuseala hainelor pe care nu prea le folosim se poate coase un buzunar. Este ideala pentru ascunderea banilor.

– in interiorul cartilor. Dupa ce au fost taiat (scobit) un patrat in interiorul ei, aceasta poate masca alte obiecte mai pretioase.

– blatul mesei poate fi folosit si el ca ascunzatoare. Daca sunteti priceput in ale tamplariei puteti sa realizati in interiorul mesei un mic spatiu pentru lucrurile valoroase.

– in masca cazii de baie pot fi ascunse lucruri mai voluminoase. Poate servi si ca loc pentru depozitare pentru detergenti sau alte produse specifice.

– in faianta din bucatarie, in locul unei placi poate fi amplasat un sertar care sa adaposteasca lucrurile de pret. Preferabil, spatiul acesta ar fi ideal sa fie acoperit cu un dulap sau chiar cu frigiderul.

Recipientele goale de produse de curatat sau cutii de cafea pot stoca obiecte mici, precum bijuteriile; inserate printre alte obiecte asemanatoare, nu vor atrage atentia hotilor. Tabla de sah, rama de la un tablou, in spatele prizei, in veioza, intr-un recipient gol din baie (sticla de sampon, balsam etc.) sunt doar cateva din locurile in care v-ati putea pune obiectele pretioase.

Insa, cea mai sigura metoda este sa apelezi la aparatura profesionala. Daca locuiesti la casa iti recomandam un sistem de supraveghere precum cele de aici. O varianta pentru apartamente pot fi camerele de supraveghere pentru interior ce pot fi accesate prin intermediul internetului de pe un smartphone, iar imaginile captate pot fi vazute in timp real. Am gasit aici cateva optiuni ce merita explorate.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole