Lucruri absolut necesare unui dormitor

Un covor confortabil poate sa-ti influenteze ziua in mod definitv. Alege unul de calitate, suficient de pufos care sa te faca sa zambesti de la primele ore ale diminetii.

Deschide Galeria

Alege o tema pentru dormitor pentru a crea un spatiu placut pentru tine si partenerul tau. Un simplu pat si un dulap pot fi suficiente insa cateva obiecte de decor si o culoare preferata vor aduce personalitate camerei. De mentionat aici –noptiera.  Joaca un rol important in decorul camerei. Va fi suportul pentru lampa si alte obiecte strict necesare tie: un ceas, o carte, un pahar cu apa. Alege culori care sa se armonizeze cu restul incaperii si materiale din lemn.

Evita sa pui electrocasnice in dormitor. Pentru un somn linistit si odihnitor, nu amplasa televizorul in dormitor. Nici computerul personal sau laptopul nu sunt variante indicate. Te vor tine treaz pana noaptea tarziu, iar calitatea somnului va avea de suferit.

Daca spatiul iti permite poti adauga cateva lucruri dragi tie: o planta, carti, o vaza sau alte obiecte care iti starnesc amintiri placute. O etajera ar trebui sa fie suficienta pentru acest scop.

Poate cea mai important parte a unui dormitor este patul, mai exact salteaua pe care vom dormi. Confortul dumneavoastra este esential si de aceea investiti cu incredere in saltele de calitate care va vor aduce somn odihnitor si mai mult de atat vor rezista o perioada indelungata. 

Sursa foto: housebeautiful.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole