fbpx

Luminos si primitor acest apartament de 2 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Amenajarea de astazi ne aminteste de stilul dulce provensal, cu note romantice si interioare luminoase si confortabile. Vorbim despre un apartament de 2 camere pe care te invitam sa-l admiri in cele ce urmeaza.

Deschide Galeria

Spatiul apartamentului este gandit cu bucatarie in plan deschis cu livingul, practic zona de zi cuprinde cele 2 functiuni discret delimitate prin locul de luat masa. Amenajarea este echilibrata si luminoasa, gratie finisajelor in tonuri deschise si a imprimeurilor vesele. La nivel vizual unificarea lor se realizeaza prin elementele de finisaj precum parchetul sau caramida aparenta.

Zona de living se contureaza printr-un design minimalist, cu piesele de mobilier necesare: canapea, masuta de cafea si un corp tip consola alaturi de televizor. Finisajele din caramida imprima un aer dinamic prin textura, conturand zone de accent prin pozitionarea lor pe peretele cu televizorul si respectiv pe cel de langa dining. Zona de conversatii este marcata printr-un tapet cu model discret in tonuri asemanatoare cu canapeaua.

Cremul, bejul, albul sunt predominante, iar micile pete de culoare de mov-lila imprima un aer feminin ce inveselesc spatiul.

La nivelul bucatariei, amenajarea urmeaza linia designului minimal, cu un mobilier compact, cu finisaje albe. Spatiul dintre corpurile de mobilier este acoperit cu un panou din sticla decorativa Fiind capatul de perspectiva al incaperii, MDF-ul alb impreuna cu panoul reflecta lumina si amplifica astfel partea mai intunecata a camerei.

Pentru dormitor, se pastreaza caracterul functional, impus si de suprafata redusa avuta la dispozitie. Patul ocupa zona de la fereastra, fiind pozitionat de-a latul camerei. Modelul de tapet ales distrage atentia privitorului de la dimensiunile spatiului, efectul per ansamblu fiind unul armonios. Regasim si aici motivul culorii lila la nivelul accesoriilor, cum ar fi draperiile romane. Predomina mobilier achizitionat de la IKEA (cadrul patului, noptiera, comoda si dulapul) pentru a mentine un buget redus. In hol, regasim o zona generoasa de depozitare.

In baie predomina albul si placile de faianta tip Metro care reusesc sa mentina un nivel optim al luminozitatii. Gresia ce imita lemnul echilibreaza spatiul, iar spatiul dusului este pus in evidenta prin modelul placilor ceramice; impreuna contureaza o amenajare placuta, potrivita unei bai.

Foto via Homebook/ Designer Anna Serafin

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...