Magdas Hotel sau cum sa cunosti o alta latura a turismului

Magdas Hotel este un concept inedit care redefineste ideea de ospitalitate si unde insasi ideea de hotel a capatat noi conotatii. Dezvoltat de organizatia Caritas si arhitectii de la AllesWirdGut, Magdas Hotel din Viena este locul unde isi gasesc loc atat turistii care viziteaza orasul, cat si localnicii care isi doresc un loc de socializare sau imigranti care au nevoie de un adapost si de un punct de plecare pentru un nou inceput.

Deschide Galeria

Hotelul isi doreste sa gazduiasca sub acelasi acoperis oameni din toata lumea, fie ei in calitate de oaspeti, angajati sau prieteni. Faptul ca, in acest moment, hotelul reuneste 14 nationalitati si 23 de limbi de pe tot mapamondul, il face unic si special in acelasi timp. Insa acesta nu este singurul aspect prin care hotelul ii surprinde pe cei care ii trec pragul. Arta si creativitatea merg mana in mana, caci studentii de la Academia de Arte din Viena sunt colaboratori fideli, iar operele lor sunt cele care redau caracterul deosebit al hotelului – in orice colt ai privi, vei regasi cate o mostra a creativitatii lor.

Fiecare incapere este speciala. Si in toate cele 78 de camere veti descoperi caracterul aparte al decorului in amenajari inspirate, care debordeaza de personalitate. In plus, hotelul ofera servicii care sa faca sederea si mai placuta: inchiriere de biciclete, tablete si alte gadgeturi asemanatoare, sali pentru conferinte, o librarie, o sala de cultura destinata expozitiilor, lecturii sau concertelor. Exista chiar si o gradina pentru cei care isi doresc momente petrecute in  natura. Toti cei pasionati de arta si design pot gasi aici inspiratie pentru a crea, intrucat hotelul chiar pune la dispozitie o suita destinata gazduirii artistilor, un soi de hub de socializare.

Magdas Hotel functioneaza ca o afacere care se dedica rezolvarii problemelor sociale si economice cu instrumente antreprenoriale. Este o societate care nu se concentreaza pe maximizarea profitului, ci mizeaza pe deschidere si pe umanitatea fiecaruia din noi.

Imaginile vorbesc de la sine. Magdas Hotel este un concept fresh, open-minded si curajos deopotriva, un simbol al noilor generatii si al unei globalizari in care ne dorim cu totii sa ne pastram unicitatea culturala si mai ales starea de bine. 

Sursa foto: designfather.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole