Manolo – panoul multifunctional pentru depozitare

Creat de designerul italian Ilario Branca, Manolo este o piesa de mobilier, special creata pentru perete, care va permite sa depozitati diferite lucruri.

Deschide Galeria

Manolo nu este, insa, un banal panou. Designul lui, pe cat de simplu, pe atat de interesant. Panoul are atasat de suprafata sa 64 de manere si piese complementare care permit stocarea propriu-zisa: 3 etajere, dintre care una mai mare si doua mai mici, precum si doua cuiere astfel incat sa puteti customiza felul in care doriti sa va depozitati lucrurile. Piesele complementare se fixeaza in manerele panoului in orice pozitie se doreste.

Solutia multifunctionala oferita de Manolo este potrivita spatiilor din apartamentele mici dar poate fi o idee practica pentru orice camera, hol, dressing sau chiar baie. In plus, culorile vii, intense pot face din acest panou un accesoriu interesant si un punct de atractie intr-un spatiu modern, chiar boem.

Panoul poate fi folosit ca suport pentru haine si chei in hol, ca o consola in baie, ca o mini biblioteca, ba chiar si in dormitor pe post de noptiera mai inalta.

Manolo este disponibil in patru culori: verde, alb, galben sau maro si puteti alege de asemenea intre doua forme: patrat sau dreptunghiular. Materialul de baza este lemnul de tei atat pentru baza panoului cat si pentru piesele complementare, manerele fiind din lemn de fag lacuit.

Sursa foto: formabilio.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole