Masina de tocat carne, un ajutor de nadejde in bucatarie

Din pasiune pentru tehnologie si dorinta de a usura munca in bucatarie, liderul in inovatie pe piata de electronice si electrocasnice, Philips, inlocuieste clasicele masini de tocat cu aparate electrice performante care executa operatiunile de tocat in cel mai scurt timp si in conditii de maxima siguranta.

Deschide Galeria

Unul dintre cele mai apreciate avantaje pe care le aduce o masina de tocat carne electrica este eliminarea riscului de accidente, alaturi de un grad inalt de igiena in operarea carnii si usurinta cu care poti demonta piesele unui astfel de aparat. Aceste elemente sunt foarte importante atunci cand te gandesti sa iti cumperi o masina de tocat electrica.

Desi functia principala a aparatului te-ar putea face sa crezi ca acesta se limiteaza doar la tocarea carnii, poti folosi masina de tocat pentru o multitudine de alte scopuri. Maruntirea legumelor, a nucilor sau obtinerea sucului de rosii se pot realiza acum cu aceeasi usurinta prin utilizarea accesoriilor speciale.

De asemenea, o masina precum aceasta dispune si de alte accesorii cu care poti obtine carnati mai subtiri (12 mm) sau mai grosi (22 mm), in functie de preferinte.    

Ce trebuie sa stii cand iti cumperi o masina de tocat electrica

Te sfatuim sa analizezi cu atentie caracteristicile acesteia, incepand cu puterea motorului care va influenta timpul de tocare si vitezele de care dispune, pana la accesoriile incluse in pachet si materialele din care este confectionat aparatul. 

O masina de tocat de la Philips va toca pana la 1,7 kg de carne intr-un singur minut, pentru ca dispune de un motor cu putere superioara. Cutitul din inox si sitele de macinare sunt perfect igienice si ascutite, ajutandu-te sa obtii mereu produsul tocat, fara efort. 

Nu uita sa iei in considerare si silentiozitatea aparatului, locul in care il vei depozita si usurinta cu care se demonteaza pentru a fi curatat.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole