Masute pentru balcoanele mici – 14 modele

Vremea de afara ne determina sa ne petrecem o buna parte din timp in aer liber. Cei care stau la bloc si au la dispozitie un balcon isi muta aici o mare parte din activitati. Fie ca lucreza pe laptop fie ca isi petrec timpul savurand o bautura racoritoare si discutand cu prietenii, pentru acestia balconul se transforma in zona de atractie a apartamentului.

Deschide Galeria

Daca nu dispuneti de spatiu suficient in balcon pentru o masa normala, o masuta pliabila poate fi o solutie interesanta.

Acestea pot fi confectionate din plastic, lemn, sticla sau metal si toate au ca scop sa va usureze viata. Exista mai multe tipuri de masute, unele pot fi atarnate de balustrada iar altele au elemente de sprijin fixate in structura balconului, dar toate sunt proiectate sa ocupe putin spatiu.

Stilurile masutelor pentru balcon pot varia. Unele sunt moderne, altele au un aspect mai rustic asa ca sigur veti gasi una pe gustul dumneavoastra dar care sa se incadrza si in stilul locuintei. Exista si modele care au incorporate spatii in care se pot planta flori.

Masuta pentru balcon poate fi un accesoriu surprinzator, care desi are o forma simpla, poate fi utilizata in mai multe moduri, in functie de situatie: suport pentru laptop, cani, pahare, farfurii, carti sau vaze cu flori.

Pentru mai multe idei si sugestii de masute pentru balcon, va invitam in galerie sa descoperiti modele interesante care se integreaza frumos chiar si intr-un spatiu minuscul.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole