Minimalism scandinav pentru un apartament 2 doua camere

Plina de luminozitate si cu un aer fresh. Asa se infatiseaza aceasta amenajare care isi propune sa modifice spatiul unui apartament cu doua camere, atat din punct de vedere practic, cat si estetic, folosind metodele de transformare ale stilurilor minimalist si scandinav. Living-ul si bucataria formeaza un spatiu deschis, prezentat inca de la pasirea in apartament. Accentul cade indeosebi pe lumina naturala care, impreuna cu albul mural si al mobilierului si prezenta lemnului natural, mareste vizual spatiul.

Deschide Galeria

Mobilierul bucatariei este simplu, cu accente moderne de alb lucios ce permit scoaterea in evidenta a placilor de faianta texturate ce separa corpurile. Trecerea catre zona de relaxare se face prin intermediul unei mese functionale ascunse in mobilierul bucatariei.

Living-ul se prezinta intr-o maniera scandinava, pozitionand central o canapea extensibila in nuante de gri, careia i se alatura o masa de cafea nonconformista, o biblioteca simpla si o perna cu rol de fotoliu. Cele doua zone permit luminii naturale sa inunde intreg spatiul, corpurile de iluminat artificial prezentandu-se modest.

Dormitorul matrimonial scoate in evidenta detalii care aduc in prim plan o atmosfera romantica si odihnitoare. Patul dublu, in nuante de gri, se pozitioneaza central, iar in lateralul sau se remarca un dressing de mari dimensiuni, alcatuit in totalitate din oglinzi pentru asigurarea efectului de marire vizuala a incaperii.

Romantismul este dat fara dar si poate de accesoriile argintii murale care infatiseaza zborul unor pescarusi, accesorii carora li se adauga o lustra abstracta si o draperie din satin.
Noptierele asezate pe fiecare laterala a patului aduc cu ele doua veioze de mici dimensiuni cu lumina calda si subtila. Cuburile colorate, cu rol de depozitare, pozitionate pe peretele din fata patului, sunt accesoriile moderne care sparg linia romantica a camerei si o duc in zona modernului.

Albul imaculat si folosirea intr-o mare masura a lemnului natural, fac din spatiul baii un loc fresh, perfect pentru relaxare. Cabina de dus, accesoriile sanitare si mobilierul aduc in prim plan accente moderne iar stilul scandinav isi face simtita prezenta prin alegerea plantelor decorative. Si in acest caz iluminatul este unul simplist fiind reprezentat discret de o plafoniera.

Minimalismul este unul din stilurile care acapareaza prezentul, alegerea lui fiind una accesibila si cu rezultate ce depasesc asteptarile. In cazul acestui apartament simplitatea este accesorizata subtil pentru a mentine o linie moderna fara a incarca vizual suprafata

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole