fbpx

Mix de stiluri si numeroase accente de culoare in amenajarea unui apartament spatios

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Aceasta familie a avut nevoie de o extindere a locuintei pentru a implementa toate ideile de amenajare pe care vi le vom prezenta in continuare. Beneficiarii au apelat la o echipa de designeri si impreuna au conturat proiectul si cum va fi acesta pus in aplicare. 

Deschide Galeria

Apartamentul se afla la etajul al 3-lea al unui bloc de locuinte din Moscova. Provocarea principala a designerilor a fost sa uneasca doua apartamente distincte intr-unul singur. Amenajarea obtinuta consta intr-un mix de elemente americane si europene in care au fost presarate detalii retro si numeroase accente de culoare. Designul nu poate fi altfel decat modern, inspirational si memorabil. 

Bucataria a fost deschisa spre livingul spatios, iar delimitarea celor doua spatii functionale a fost facuta prin amplasarea unei piese de mobilier cu dublu rol: bar si zona pentru prepararea mancarii. Zona de zi unitara se transforma astfel intr-un loc de socializare unde si gazdele, dar si oaspetii pot interactiona inclusiv atunci cand se gateste. 

Deasupra mobilierului din bucatarie, spatiul pentru luat masa si living, au fost suspendate corpuri de iluminat moderne sau mai sofisticate pentru a crea un efect eclectic. In dormitorul matrimonial au fost adaugate lampi aplicate pe tablia patului pentru a asigura un iluminat optim pentru momentele de lectura. In camera copiilor, corpul de iluminat suspendat are forma unui balon imprimandu-i acesteia un spirit ludic. 

Regasim spatii dedicate depozitarii din abundenta. In hol, designerii au amplasat un dulap spatios pentru hainele sezoniere, iar in living regasim o biblioteca compacta si un dulap in stil retro. Fiecare dormitor beneficiaza de propriul spatiu de depozitare integrat intr-un mod creativ.

In acest proiect, designerii nu s-au sfiit sa foloseasca din abundenta culori puternice, iar asta nu poate decat sa ne bucure. Chiar si livingul, cel mai cuminte spatiu din punct de vedere cromatic, arata interesant datorita mobilierului deschis la culoare si a imprimeurilor de pe draperii si covor. 

Dormitorul matrimonial care dispune de ferestre largi prin care intra lumina naturala, este decorat in nuante puternice de albastru, motive geometrice si imprimeuri vegetale. 

Sper sa va inspire aceasta amenajare cu aer tineresc!

Foto: Mikhail Loskutov

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...