Mobila italiana de lux pentru un plus de eleganta

Italienii se pricep la masini, moda si mobila. Acest lucru este cert si nu poate fi contestat de nimeni, deoarece practica le va demonstra contrariul. Cele mai performante masini sport, cele mai multe branduri de haine si case de moda si cea mai de calitate mobila de lux sunt punctele forte cand vine vorba de designul specific Italiei.


Deschide Galeria

Desi mobila italiana este mai scumpa decat mobila gasita in magazinele specializate de serie, acest tip de mobilier isi merita banii prin prisma designului, materialelor folosite si nu in ultimul rand, datorita calitatii de top.

Mobilierul realizat de mesterii italieni are un farmec aparte, care aduce un plus de eleganta in orice locuinta, facandu-i pe toti oaspetii tai sa ramana impresionati de designul interior foarte luxos si rafinat.

Casa ta va iesi in evidenta in mod cert, datorita pieselor de mobilier care par rupte dintr-un castel renascentist si adesea in forme exagerate, mult mai mari decat cele obisnuite pentru scaune, mese sau canapele.

Daca esti genul de persoana care abia asteapta sa puna costumul pe el si sa se aranjeze la “4 ace”, atunci cu siguranta ca mobilierul italienesc de lux este exact ceea ce cauti pentru amenajarea interioara a casei tale. Ai nevoie de camere foarte spatioase, deoarece risti sa aglomerezi intreaga incapare optand pentru un set complet de mobila de lux, creata si construita chiar in Italia.

Calitatea care insoteste aceasta mobila o face sa fie cu totul speciala, deoarece in conditii normale de folosire, ea isi va pastra luciul si formele timp de generatii intregi, ea putand fi lasata mostenire cu foarte mare usurinta copiilor si nepotilor.

Daca nu te-ai convins inca de rafinamentul pe care il va aduce casei tale mobila italiana de lux, te lasam sa privesti aceste living-uri care par desprinse din palatele regale de poveste.

Sursa Foto: TopDreamer.com

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...