Mobilier de bucatarie de la Poliform – inovatie si perfectiune in cel mai fin detaliu

Cel mai renumit producator de mobilier de bucatarie din Italia, Varenna/Poliform, este acum disponibil in Romania, prin Delta Studio. Evenimentul de inaugurare a avut loc joi, 11 februarie, in showroom-ul Delta Studio din Bucuresti. La eveniment a participat reprezentantul Poliform, Marco Zotti, care a vorbit despre istoria brandului si a prezentat bucataria Artex, expusa acum in showroom.

Deschide Galeria

Varenna/Poliform este un brand cu o istorie de 73 de ani, preocupat de tehnologie, materiale si fiabilitate. Designul a fost intotdeauna o parte esentiala a filosofiei Poliform, producator ce investeste in cercetarea continua, pentru a asigura cea mai buna calitate a produselor sale. Poliform colaboreaza cu designeri renumiti, ca Jean – Marie Massaud, Rodolfo Dordoni, Marcel Wanders, Daniel Libeskind, Paolo Piva, Carlo Colombo sau Paola Navone.

Bucataria Artex are un design contemporan si o estetica naturala, in acord cu principiile ergonomice indelung studiate de Poliform. Suprafete ample si riguroase, alaturi de liniile curate, subliniaza calitatea inalta a materialelor. Blatul din quartz subliniaza linia contemporana a ansamblului, iar fronturile frezate la 45 de grade inlocuiesc manerele ce ar fi incarcat suprafata curata a mobilierului.

Pentru Varenna Poliform, inovatia si inalta calitate sunt standarde ce au impus compania in topul celor mai importante din lume. Poliform se preocupa de alegerea celor mai bune materiale, calitatea transpunandu-se in gradul estetic ridicat al produsului final. Toate componentele mecanice sunt indelung testate – sertarele sunt testate pentru 100.000 de cicluri deschidere si inchidere, iar balamalele sunt testate la 200.000 de deschideri,  ca si cum s-ar deschide fiecare usa de 8 ori pe zi, timp de 68 de ani.

Sunt alese doar vopsele certificate fara metale grele, iar sticla folosita este securizata, fiind de cinci ori mai rezistenta  decat sticla obisnuita. Pentru carcasele bucatariilor, se aleg materiale laminate la o presiune inalta, cu o rezistenta ridicata la uzura, zgarieturi, caldura si apa.

Varenna Poliform propune o noua dimensiune de abordare a bucatariei contemporane, spatiu ce ajunge sa reflecte personalitatea celui care o locuieste. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole