Mobilier DIY din paleti de lemn

Paletii din lemn au devenit foarte populari in ultimii ani, prin prisma integrarii lor in structura mobilierului din casa. Din ce in ce mai multi isi doresc mobilier din paleti de lemn pentru ca este usor de realizat si ofera posibilitatea crearii unor modele originale si mai ales practice, fara costuri ridicate. Fie ca vorbim de mobilier pentru exterior, pentru zona de zi in living sau pentru birou, paletii din lemn se folosesc cu succes in oricare din aceste combinatii.

Deschide Galeria

Daca sunteti un pasionat de vinuri, un suport pentru sticlele de vin va fi perfect pentru dining sau living sau orice loc in care veti dori sa va expuneti colectia.

Iubitorii de aer liber au numeroase variante in care pot folosi mobilier din paleti de lemn pentru a se bucura de clipele petrecute alaturi de familie sau prieteni. O canapea din paleti, o masuta sau chiar un leagan pentru noptile lungi petrecute pe terasa sunt doar cateva idei pe care le puteti pune in aplicare.

Masa din dining construita din paleti de lemn aduce originalitate amenajarii. O astfel de piesa de mobilier se creeaza fie din partea superioara a paletilor, fie din paleti intregi, in functie de designul dorit. Nu subestimati puterea de a crea obiecte originile din materiale reciclate sau nefolosite.

Rafturile pot fi si ele create din paleti de lemn. Din paleti diferiti, mobilierul din living se poate transforma intr-unul practic, cu o capacitate rezonabila de a sustine diferite obiecte, de la carti pana la sticle de vin, un mini bar sau alte obiecte decorative, oferind un punct de interes camerei.

Suportul pentru plantele crescute in interior poate fi realizat din paleti pentru un aspect rustic si pentru a avea mereu plante verzi indiferent de sezon.

Mobilier din paleti de lemn poate fi si o canapea; reconditionati si apoi vopsiti intr-o culoare de interes, paletii se vor tranforma intr-o sofa pe placul tuturor. Birouri, scari, mobilier pentru hol, suport pentru decoratiuni, toate sunt idei de pus in practica folosind paleti. Pentru mai multe idei despre mobilierul din paleti de lemn, va invitam sa va inspirati din galeria foto. Succes!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole