Mobilier pentru holul de la intrare – idei practice pentru o amenajare de efect

Holul este o importanta parte din casele noastre. Este prima incapere cu care iau contact cei care ne viziteaza si de aceea prima impresie conteaza. Stilul pe care il abordam ne va ajuta sa oferim un aspect stilat si original.

Deschide Galeria

In general, pentru un hol de la intrare nu avem suficient spatiu pentru a crea un decor sofisticat. Perimetrul ingust sau lung dupa caz nu permite integrarea multor piese de mobilier. Si cu toate astea, exista solutii practice prin care holul se poate transforma intr-un loc cu care sa va impresionati oaspetii.

Scopul principal unui mobilier pentru holul de la intrare este sa fie practic si functional. Spatiul trebuie sa fie optimizat si decorat cu un strop de personalitate, pentru ca si holul este o parte din casa voastra si va doriti sa emane ceva din stilul vostru. O masuta lipita de perete, o bancuta pentru sezut si suport de incaltaminte sau o simpla etajera sunt cateva elemente pentru o astfel de amenajare.

Fiindca mobilierul pentru holul de la intrare este limitat ca marime si volum putem folosi tablouri sau fotografii haioase cu membrii familiei sau orice alte piesaje sau simboluri amuzante care sa va faca sa zambiti ori de cate ori le priviti. Nu uitati de flori sau suporturi de lumanari. Daca ati vazut o piesa de arta la un targ de antichitati, nu ezitati si integrati-o in decorul holului de la intrare. Si culorile joaca un rol decisiv. Fie tonuri puternice, fie nuante blande, paleta cromatica poate transforma amenajarea intr-un mod dramatic.

O tendinta moderna este aceea de a grupa oglinzi de forme diferite sau abstracte pe un perete alb. Vor oferi o trasatura diferita si interesanta in acelasi timp, ideale pentru un hol de la intrare. Un suport pentru umbrele cu un aspect vintage poate fi o solutie pentru a decora o parte din hol. Sau ii puteti chiar voi oferi o noua fata suportului daca il veti revopsi sau aplica diverse accesorii.

Combinati diverse stiluri, refolositi piese de mobilier din alte camere si cel mai important fiti creativi pentru ca rezultatul sa fie parte din personalitatea voastra.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole