Mobilier inedit pentru baie: cum îl alegeți

Atunci când vine vorba de alegerea mobilierului de baie, mulți oameni se concentrează pe funcționalitate și durabilitate. Cu toate acestea, baia poate fi și un spațiu pentru a vă exprima creativitatea și stilul personal.

Dacă sunteți în căutarea unui mobilier de baie unic care să vă transforme baia, iată câteva dintre cele mai noi tendințe recomandate de specialiști:

Mobilier suspendat:

Mobilierul suspendat este o modalitate excelentă de a crea un aspect aerisit și modern. De asemenea, poate face ca baia să pară mai mare, mai ales dacă aveți o baie mică.

Chiuvete cu blat:

Chiuvetele cu blat sunt o opțiune populară pentru băile moderne. Oferă un aspect elegant și elegant și pot fi personalizate pentru a se potrivi stilului dumneavoastră.

Dulapuri oglindă:

Dulapurile oglindă sunt o modalitate excelentă de a adăuga stocare și spațiu în baia dumneavoastră. De asemenea, pot face ca baia să pară mai mare și mai luminoasă.

Vane independente:Vanele independente sunt o modalitate excelentă de a adăuga o notă de lux și relaxare în baia dumneavoastră. Pot fi găsite într-o varietate de stiluri, pentru a se potrivi oricărui decor.

Dușuri walk-in:

Dușurile walk-in sunt o opțiune excelentă pentru băile mici sau pentru cei care au dificultăți de mobilitate. De asemenea, pot face ca baia să pară mai mare și mai deschisă.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai noi tendințe în materie de mobilier de baie. Cu atâtea opțiuni disponibile, sunteți sigur că veți găsi piese perfecte pentru a vă transforma baia în spațiul de vis.

Iată câteva sfaturi suplimentare pentru alegerea mobilierului de baie unic:

Luați în considerare stilul dumneavoastră personal. Ce fel de atmosferă doriți să creați în baia dumneavoastră? Modern? Tradițional? Contemporan? Odată ce știți ce fel de aspect doriți, puteți începe să căutați piese care se potrivesc stilului dumneavoastră.

Gândiți-vă la funcționalitate. De ce mobilier aveți nevoie în baia dumneavoastră? Cât spațiu de stocare aveți nevoie? Odată ce știți de ce aveți nevoie, puteți începe să căutați piese care să vă satisfacă nevoile.

Nu vă fie teamă să fiți creativi. Mobilierul de baie nu trebuie să fie plictisitor. Nu vă fie teamă să alegeți piese care vă plac și care vă reflectă personalitatea.

Stabiliți un buget. Mobilierul de baie poate fi scump, așa că este important să stabiliți un buget înainte de a începe să cumpărați. Acest lucru vă va ajuta să vă restrângeți opțiunile și să găsiți piese care se potrivesc atât nevoilor dumneavoastră, cât și bugetului.

Cu puțină planificare și creativitate, puteți găsi piese unice de mobilier de baie care vă vor transforma baia în spațiul de vis.

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole