fbpx

Mobilier multifunctional: platforma inaltata

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Fie ca locuiesti intr-o garsoniera, apartament cu doua camere sau o casa spatioasa, platforma inaltata de la podea va oferi un aer nou amenajarii si in plus vei castiga loc suplimentar de depozitare.

Deschide Galeria

Adaugand scari platformei intr-un spatiu mic, vei reusi sa obtii un efect deosebit, chiar daca ideea de a realiza un astfel de mobilier ti se pare dificila.

Multifunctionalitatea este in tendintele amenajarilor de locuinte. Un nivel in plus deasupra podelei va fi cheia prin care vei rezolva problema depozitarii oferind in acelasi timp un aspect interesant camerei. Poti amenaja un mini dormitor, iar in lateral, platforma sa contina sertare sau chiar si un mini blat care sa functioneze ca un birou.

Daca ai visat mereu la o bancuta la fereastra, insa nu ai stiut cum sa faci, iata o idee pentru tine. Cu cateva scanduri poti realiza o platforma pe care sa pui multe perne decorative si sa faci din acest loc coltul tau de lectura preferat. Adauga si o masuta de cafea si vei putea sta de vorba ore intregi cu prietena ta.

Poti crea un intreg dormitor cu o platforma. Fixeaza o draperie groasa si vei separa astfel spatiul de dormit de living. Este o solutie practica si multifunctionala ideala pentru apartamentele mici sau garsonierele care nu au un dormitor.

Pentru o camera lunga si ingusta, o platforma va fi solutia ideala pentru a crea spatii suplimentare pentru depozitare. Astfel, poti obtine un aspect inedit daca vei compartimenta platforma precum o biblioteca, putand sa-ti aduci cartile preferate intr-o parte si cealalta parte sa o folosesti ca suport pentru alte obiecte. Imagineaza-ti livingul cu o astfel de sofa si cateva carti sau reviste amplasate la baza ei.

Lasa imaginatia la lucru si abordeaza original si istet orice amenajare pe care doresti sa o faci in casa ta! Viziteaza galeria pentru un plus de idei. 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...