Mobilier multifunctional: platforma inaltata

Fie ca locuiesti intr-o garsoniera, apartament cu doua camere sau o casa spatioasa, platforma inaltata de la podea va oferi un aer nou amenajarii si in plus vei castiga loc suplimentar de depozitare.


Deschide Galeria

Adaugand scari platformei intr-un spatiu mic, vei reusi sa obtii un efect deosebit, chiar daca ideea de a realiza un astfel de mobilier ti se pare dificila.

Multifunctionalitatea este in tendintele amenajarilor de locuinte. Un nivel in plus deasupra podelei va fi cheia prin care vei rezolva problema depozitarii oferind in acelasi timp un aspect interesant camerei. Poti amenaja un mini dormitor, iar in lateral, platforma sa contina sertare sau chiar si un mini blat care sa functioneze ca un birou.

Daca ai visat mereu la o bancuta la fereastra, insa nu ai stiut cum sa faci, iata o idee pentru tine. Cu cateva scanduri poti realiza o platforma pe care sa pui multe perne decorative si sa faci din acest loc coltul tau de lectura preferat. Adauga si o masuta de cafea si vei putea sta de vorba ore intregi cu prietena ta.

Poti crea un intreg dormitor cu o platforma. Fixeaza o draperie groasa si vei separa astfel spatiul de dormit de living. Este o solutie practica si multifunctionala ideala pentru apartamentele mici sau garsonierele care nu au un dormitor.

Pentru o camera lunga si ingusta, o platforma va fi solutia ideala pentru a crea spatii suplimentare pentru depozitare. Astfel, poti obtine un aspect inedit daca vei compartimenta platforma precum o biblioteca, putand sa-ti aduci cartile preferate intr-o parte si cealalta parte sa o folosesti ca suport pentru alte obiecte. Imagineaza-ti livingul cu o astfel de sofa si cateva carti sau reviste amplasate la baza ei.

Lasa imaginatia la lucru si abordeaza original si istet orice amenajare pe care doresti sa o faci in casa ta! Viziteaza galeria pentru un plus de idei. 

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...