Mobilier personalizat – solutia optima pentru spatii mici

Mobilierul personalizat sau realizat pe comanda, dupa schitele tale sau ale unui designer, reprezinta o solutie viabila pentru a reusi sa amenajezi un spatiu mic ori un interior cu o configuratie mai dificila. Variantele disponibile sunt numeroase, insa pentru astazi ne-am propus sa iti aratam cateva idei de astfel de mobilier integrat in diferite amenajari.


Deschide Galeria

Care ar fi avantajul mobilierului pe comanda? Fiind creat dupa dimensiunile casei si nevoilor tale, un astfel de dulap, biblioteca, consola sau orice alta comoda se va integra perfect in spatiul pentru care a fost creat. Rezulta de aici mai mult loc pentru depozitare, dar si optimizare a locuintei pentru a nu incarca excesiv spatiul disponibil.

Si la capitolul stil vei avea de castigat. Creat cu materialul, culoarea, textura si forma dorita, amenajarea capata personalitate.

Unul din exemplele selectate ne propune un corp de biblioteca gandit de designer pentru a optimiza spatiul mic al livingului. Avand inaltimi diferite, mobilierul personalizat ofera diferite spatii de depozitare inchise, dar si deschise pentru carti sau alte decoratiuni. Folosind fronturi albe si lucioase alaturi de o esenta de lemn de stejar, intreaga camera va parea mai luminoasa si mai primitoare.

Profita de fiecare colt disponibil! Cateva corpuri de inaltime medie si cu o adancime de 25 sau 30 cm iti poate oferi acel plus pentru stocare de care ai nevoie. Pentru pahare sau vesela, pentru incaltaminte sau cosmetice, un astfel de corp personalizat va spori functionalitatea si te va ajuta sa fii mai organizat intr-un minim de spatiu.

Inaltimea camerei iti poate fi aliat! Un corp de biblioteca inalt pana in tavan si lung pe tot peretele va fi locul perfect pentru cartile si colectiile de cd-uri. Alege rafturi asimetrice daca ai gandit amenajarea intr-un stil contemporan sau mergi pe simetrie daca preferi ordine si liniaritate.

Piesele de mobilier cu o inaltime joasa sau medie sunt potrivite pentru spatiile mici, inguste si mai intunecoase. Sunt potrivite pentru dormitor, camera copilului sau intr-un living pe care ti-l doresti aerisit si luminos. Nu uita de zona ferestrei! Poti contura in jurul ei fie corpuri de biblioteca sau comode mici pentru stocare.

Sursa foto: el mueble

Articole noi

Perdele și draperii sau jaluzele: ce opțiune este mai potrivită pentru casa ta

Perdele  delicate și draperii sau jaluzele funcționale? Aceasta este...

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...