Mobilier si decoratiuni pentru sezonul cald

Schimbarile in materie de mobilier si decoratiuni sunt binevenite in orice anotimp. In sezonul cald, transformarile decorului pot fi facute mai usor si sunt mai ofertante prin prisma culorilor si a deschiderii catre exterior, catre natura.

Deschide Galeria

Adoptati un stil aerisit, degajat pentru mobilierul din living. Daca veti adauga si o noua culoare peretilor, schimbarea va fi mai mult decat notabila.

Scaunele colorate sunt in tendinte. Daca e vara, sa fie oranj sau galbene. Plus o masa noua, alba sau in culori pastel si decorul e reimprospatat. 

Formele geometrice fac parte din noile tendinte in materie de mobilier. O masuta de cafea sau un alt element folosit pentru suport cu astfel de motive inserate in design vor aduce o nota moderna, actuala pentru casa dumneavoastra. 

Corpurile de iluminat sferice sau colorate complementeaza aspectul modern. Si formele abstracte sunt in trend. Selectati-le pe cele care vi se par potrivite decorului. Retineti ca mobilierul poate fi asortat cu un corp de iluminat.

Sticla si decoratiunile din sticla sunt ideale pentru crearea unui decor pentru vara. Recipientele transparente isi pot gasi locul in living sau pe terasa ca suport de lumanari sau de ce nu chiar si pentru plante.

Motivele marine si culorile pot constitui un mix interesant pentru sezonul cald. Verdele proaspat sau albastru in combinatie cu albul alaturi de decoratiuni cu tematica de vara vor crea efectul dorit. Sculpturi si recipiente in forme de pesti, plante, perne decorative cu motive de fructe si obiecte marine, toate vor contribui la crearea unui aspect degajat, lejer si relaxant ca zilele de vara. 

Sursa foto: decoist.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole