Mobilier vintage integrat in decorul casei

Noul si vechiul se intrepatrund pentru a da viata unui nou stil in decor – stilul vintage. Prin cateva simple detalii putem construi un concept modern care cucereste din ce in ce mai multi oameni. Un mobilier vintage integrat in decorul casei va cuceri pe oaspeti si va da o nota de originalitate casei dumneavoastra. 

Deschide Galeria

Un dulap sau o servanta reconditionata se va potrivi de minune in living sau in dining. Vor crea acea estetica aparte, un suflu de originalitate pe care ni-l dorim atat de mult in casele noastre.

Dulapurile vintage pot fi amplasate in diverse locuri ale casei, chiar si pe hol sau in baie. Pot fi reconditionate si vopsite in nuantele dorite astfel incat sa se armonizeze cu celelalte culori existente. Pentru a iesi in evidenta, le puteti decora cu fotografii inramate, vaze cu flori, diverse recipiente cu potpourri sau chiar statuete pentru un aspect excentric. 

Cuferele vechi pe post de masute de cafea si casetele de bijuterii, portelanurile si recipientele din sticla, toate vor contribui la crearea unui aspect vintage.

Canapelele din piele si lemnul masiv se integreaza perfect in amenajarile vintage. Unele piese de mobilier pot fi prelucrate prin diverse tehnici industriale astfel incat sa se obtina aspectul vintage mult dorit. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole