Mobilierul multifunctional, solutia pentru spatii mici

Designerul Canadian Phillipe Malouin a creat o piesa de mobilier ideala pentru cei care se lupta cu problema spatiilor mici. “Mobilierul de ocazie” este o modalitate ingenioasa de a utiliza un scaun si in timpul in care nu sta nimeni pe el. Spatarul scaunelor concepute de Malouin are o forma inedita: de umeras. Astfel, cand scaunele nu sunt folosite, acestea se pot plia si depozita in dulap, agitate de bara. In acelasi timp pot sustine si hainele proaspat calcite economisind si mai mult spatiu.

Deschide Galeria

Aceasta piesa de mobilier ar putea fi folosita cu succes in camerele de camin de exemplu, unde spatiul si asa restrans se divide la doi sau la patru oameni, iar vizitele altor colegi stim cu totii ca sunt dese, in special in sesiune. Pentru a nu fura din locul destinat biroului sau altor piese de mobilier absolut necesare si pentru a nu sufoca incaperea, scaunele-umeras sunt o solutie excelenta. Singurul minus ar fi latimea acestora. Este destul de lat prin urmare ar putea deveni problematic daca dulapurile nu sunt sufficient de adanci.

Designerul Philippe Malouin lucreaza in Londra, unde si-a deschis in 2009 propriul birou dupa ce a lucrat alaturi de Tom Dixon. A fost premiat recent cu ‘Designer of the Future’ Award si preda la Royal College of Arts pe langa proiectul sau personal POST-OFFICE care se ocupa de design interior si arhitectura. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole