Model de amenajare pentru o camera de bebelus

Venirea unui bebelus pe lume este un motiv de bucurie atat pentru parinti cat si pentru intreaga familie. De aici si dorinta de a oferi noului membru o camera cu o amenajare cat mai placuta.

Deschide Galeria

Pentru noile si viitoarele mamici, ne-am gandit azi sa prezentam un model pentru camera de bebelus constand intr-o amenajare cu un aspect proaspat, placut si mai ales practic.

WF Architects s-au ocupat de acest decor. Parintii si-au dorit o camera moderna pentru bebelusul lor, insa simpla si originala in acelasi timp. Pornind de la culorile inchise ale podelei, acestia au ales albul ca tematica coloristica generala. Pentru a obtine un aspect contemporan si in acelasi timp original, a fost ales un model geometric care sa inlocuiasca obisnuitele forme de animalute sau tipare de bebelus.

Pentru mobilier, designerii au adoptat linii drepte tot pe un fundal alb, aspectul inedit venind in continutul mobilierului care are integrat modelul geometric al peretilor in forma manerelor de la sertare. De asemenea, forma tridimensionala a cuburilor deschise care functioneaza ca rafturi pentru jucarii, pastreaza tematica adoptata si confera un aspect placut, ordonat decorului.

Covorasul pufos pastreaza tematica albului, precum si culoarea patului. Draperiile si tapiteria fotoliului sunt de un crem spre gri, in nuante blande care armonizeaza intregul aspect. Pernele jucause continua si ele motivul geometric, discret adus in decorul patutului. Cateva pete de galben inveselesc discret atmosfera; cosul, interiorul unui cub si un recipient din trusa de ingrijire.

Iata cum detalii simple transforma o amenajare de camera de bebelus din banala in speciala. Spor si voua la decorat! 

Sursa: apartmenttherapy.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole