Modele amuzante pentru covorasele de la intrare

Pentru multi dintre noi, covorasele de la intrare nu inseamna mare lucru. Deseori le ignoram si nu le acordam nicio importanta, insa ele iti pot influenta starea de spirit mai mult decat crezi.

Deschide Galeria

Covorasul de la intrare este primul lucru pe care oaspetii il vad cand ajung la tine acasa. Fara sa fi intrat inca in casa, ei isi pot forma o parere sau isi pot seta starea de spirit dintr-o simpla priveliste. E placut sa-ti personalizezi covorasul de la intrare astfel incat el sa spuna ceva despre tine sau despre familia ta. 

In functie de materialul pe care il ai la dispozitie, cea mai simpla metoda este sa-l pictezi sau sa folosesti spray de graffitti. Un simplu mesaj ca “Buna”, “Salut” sau “Bine ai venit” va face o diferenta majora. Sfatul nostru este ca dupa ce ai aplicat spray-ul, sa-l lasi sa se usuce minim 24 de ore pentru ca rezultatul sa fie cel dorit. Un mesaj la intrare si unul la iesire desenate in diagonala covorasului, va fi la fel de amuzant si placut pentru oaspetii tai.

Daca esti o persoana cu ceva mai multa indemanare, poti sa creezi un model mai complex la care poti sa adaugi si mesaj daca doresti. Nu exista limite in desenele pe care le poti face, poate doar marimea covorasului.

Tot cu un spray de graffitti vei da un alt aspect covorasului cu buline colorate: alb, galben, portocaliu sau orice alta culoare te inspira.

Mesajele amuzante sunt o idee excelenta: creeaza un decor de Halloween si mergi pe ideea de a-ti “speria” musafirii cu un “BAU” desenat pe covoras. Cu siguranta, toti cei care vor veni pe la tine vor rade cu pofta chiar dinainte sa le deschizi usa. Sau mesajele inspirationale ca “Zambeste” sau “Azi este o zi minunata” te vor incarca cu energie pozitiva si te vor remonta in momentele mai putin placute.

Inspira-te din modelele pe care le-am ales pentru tine si creeaza lucruri care te inspira, pe masura personalitatii tale. 

Sursa foto: homedit.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole