Modele de amenajare pentru camera bebelusului

Camera bebelusului este una speciala pentru familie. Parintii il primesc pe noul membru cu mari emotii si fac tot posibilul ca adaptarea sa fie cat mai usoara.

Deschide Galeria

De aceea, pregatirea in prealabil a amenajarii camerei este importanta. Culoarea este aleasa atat in functie de sexul copilului, cat si de preferintele de decor ale viitoarei mamici care va pune pe primul plan confortul bebelusului.

Articolul de astazi il dedicam viitorilor parinti care au nevoie de inspiratie pentru a decora camera bebelusului. Selectia de fotografii din galerie vine in intampinarea celor mai variate gusturi si preferinte.

Culorile si motivele jucause sunt printre cele mai cautate modalitati de a decora camera bebelusului. Nuantele pastel sunt printre cele mai utilizate variante. Cu ajutorul lor se pot decora interioare luminoase si prietenoase. Pentru un aspect placut se pot combina doua sau mai multe culori pastelate. Asocierea lor cu albul sporesc impactul pe care il au asupra decorului. Peretii vopsiti in pastel se combina foarte bine cu mobilier alb. Tablourile cu personaje din desene animate aduc si ele veselie spatiului camerei.

In functie de celelalte elemente care compun camera bebelusului, patutul si comoda sau dulapul pot fi albe, asortand draperii si covoras, fie tot in culori pastel, fie in nuante neutre, bejuri sau griuri care sa completeze sentimentul de liniste, delicatete si gingasie care pluteste in jurul bebelusului.

Pastrati un decor cat mai simplu, cu o amenajare minimalista, fara exces de jucarii. Luati in calcul si un corp de iluminat cu lumina difuza pentru noptile mai agitate precum si o lumina suficient de puternica care sa lumineze eficient camera bebelusului. Si, bineinteles, sa nu uitam de cel mai important ingredient: dragostea. 

Sursa foto: apartmenttherapy.com

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole