Modele de bai colorate pentru copii

Copiii sunt atrasi de culori; rosu, galben, portocaliu, albastru sau verde se numara printre acele variante pe care le putem folosi cu usurinta in designul camerei si chiar in cel al baii lor.

Deschide Galeria

Daca spatiul va permite, si puteti amenaja o baie doar pentru copii, atunci cu siguranta cei mici vor iubi modele pe care ne-am gandit sa vi le prezentam azi.

Designerii de la Laufen au creat bai originale, jucause si pline de culoare, toate pe placul copiilor. O astfel de amenajare are avantajul ca poate fi realizata si in baile mici din apartamente, spatiul necesar fiind minim.

Partea centrala este reprezentata de o chiuveta suspendata si o oglinda. Forma chiuvetei este inspirata din forma unei flori, iar oglinda ne duce cu gandul la o semiluna. Culorile disponibile variaza de la alb, rosu si verde. Pentru a completa chiuveta, se pot adauga etajere mici in forma unor norisori albi. Vasul de toaleta este si el special conceput pentru copii, neavand parti ascutite sau colturi. Sunt create special pentru cei mici, fiind adaptate nevoilor lor si mai ales staturii. Dimensiunile mici in diametru ofera siguranta datorita suportului din spate copiii neputand sa alunece sau sa cada in toaleta. Sezutul ergonomic prezinta doua manere in stanga si dreapta pentru un plus de confort.

Un scaunel colorat pe care il puteti vopsi chiar acasa, va putea fi folosit ca suport pentru prosop. Adaugati si un cosulet cu cateva jucarii si cel mic va merge cu drag la baie. Il veti putea invata mai usor obiceiurile sanatoase pentru igiena personala.  

In galerie veti regasi mai multe variante de amenajare in diverse combinatii de culori din care va puteti inspira pentru o baie pe placul celor mici.

Sursa foto: goodshomedesign.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole