fbpx

Modele de bai cu un design practic

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Inainte de toate, baia trebuie sa-ti ofere un sentiment de bine. Pe langa functionalitate, acest spatiu iti poate genera relaxare si buna dispozitie doar prin cateva detalii de design practic. 

Deschide Galeria

Inainte de a incepe procesul de renovare sau amenajare e bine sa luam in considerare cat mai multe modele de bai pentru ca ideea despre cum vrem sa arate amenajarea la final sa se contureze cat mai concret.

Fie ca mergi pe un stil modern, minimalist sau vintage, ia in considerare cateva aspecte care sa te ajute sa creezi baia ideala. Pentru inceput, gandeste-te la nevoile familiei tale, la necesitatea depozitarii diverselor lucruri necesare baii si spatiul pe care il la dispozitie.

Daca in familia ta, dusul e folosit mai des atunci o optiune buna este sa instalezi in locul cazii, o cabina de dus. Vei castiga astfel loc suplimentar pe care sa il folosesti eficient. Daca dispui de doua bai atunci le poti imparti. Baia principala va fi cea cu cada si baia mai mica va avea un dus pentru momentele in care ai nevoie sa fii gata intr-un timp foarte scurt.

E timpul acum sa te gandesti cum vei stoca toate produsele, prosoapele si tot ceea ce e necesar pentru baie. Desi tendintele merg inspre un spatiu mai larg destinat baii, nu este o regula respectata. Pentru optimizarea costurilor, constructorii aleg deseori sa sacrifice spatiul dedicat baii, creand dificultati in amenajare. De aceea, felul in care alegi sa compartimentezi spatiul pentru a obtine locuri de depozitare este important prin prisma obtinerii unor module multifunctionale. Chiar si asa, cuvantul cheie in acest context este organizarea. Stocarea este eficienta atunci cand fiecare lucru isi are un loc bine definit.

Desi poate nu ai luat inca in considerare, materialele pe care le vei folosi isi au importanta cuvenita atat pentru durabilitate cat si pentru estetica. Variantele de pe piata sunt numeroase atat in materie de stiluri, textura si culori. Gresia este des utilizata, insa nici marmura, nu este exclusa prin valentele sale estetice. Urmeaza chiuveta, robinetii, si acele accesorii sau decoratiuni care vor transforma baia intr-un loc special, dupa placul tau.

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...