Modele de bai functionale pentru utilizatori fericiti

Indiferent de marimea ei, principala caracteristica a unei bai este functionalitatea sa. O utilizare simpla si confortabila este tot ce ai nevoie cand vorbim despre amenajarea ei. De aceea, trebuie sa acordam o atentie sporita pentru ca in final baia sa fie in concordanta cu nevoile noastre. Iata cateva idei generale care transforma baia intr-un spatiu functional si pe care le puteti pune in aplicare.

Deschide Galeria

Cabina de dus versus cada. O eterna dilema si tot atatea pareri despre care e mai potrivita pentru spatiul unei bai. In mod clar, o cabina de dus ocupa mai putin spatiu si se foloseste mai usor, deci potrivita unor persoane active care fac dusuri scurte. Pe de alta parte, cada ofera posibilitatea de a te relaxa la sfarsit de zi intr-o baie cu saruri parfumate. Ideal ar fi sa le poti instala pe amandoua in baia ta. Dar stim ca prea putini din noi isi permit acest lucru, spatiul bailor noastre fiind adeseori limitat intr-un apartament mic de bloc.

De obicei, impartim baia cu familia, partenerul/partenera. Si acest lucru uneori ne frustreza pentru ca fie nu avem loc suficient, fie nu gasim spatiul pentru a ne depozita (toate)  lucrurile personale. Daca sunteti pe punctul de a renova baia, luati in calcul aceasta optiune: montarea a doua chiuvete si a doua oglinzi sau a uneia mari care sa cuprinda intreg peretele cu lavoarul. Veti scapa de multe batai de cap dimineata cand va pregatiti pentru a pleca la serviciu sau copiii la scoala. In plus, 2 dulapuri sau etajere ofera mai mult spatiu pentru depozitare.

De asemenea, lavoarele precum si vasul de toaleta suspendate sunt doua variante pe care merita sa le luati in considerare. Castigati spatiu la nivelul podelei si veti curata mai usor pardoseala. In plus, confera o nota sic baii. 

Sursa foto: pinterest.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole