Modele de birouri cu stil

Vremurile birourilor masive cu computere mari si unitate care ocupa loc semnificativ au trecut. Locul lor a fost luat de laptopuri care pot fi luate oriunde si care au marele avantaj ca sunt subtiri si pot fi aduse in orice spatiu. Astfel si posibilitatile pentru birouri mai mici si mai compacte au crescut.

Deschide Galeria

Birourile de azi sunt subtiri, versatile si pot fi integrate in aproape toate spatiile la care ne-am putea gandi: living, dormitor, bucatarie sau practic in orice colt liber la casei. Fie ca va doriti un loc in care sa va desfasurati activitatea sau un spatiu mai larg cu posibilitati de stocare, va oferim idei din cele mai variate si moderne modele de birou cu stil pentru confortul fiecaruia.

Birourile din lemn sunt robuste, clasice si vin in variate culori. Fie ca va doriti un stil industrial in combinatii inedite, un stil retro cu influente moderne, modele de birouri exista pentru toate gusturile. Lemnul de nuc este printre cele mai folosite materiale la care designerii apeleaza. Adaugand un scaun si o lampa moderna veti obtine un aspect eclectic. 

Pentru cei care iubesc metalul, iata si birourile moderne, adesea in culori vibrante care va vor face sa le cumparati pe loc. Pot avea roti care il vor face usor de mutat dintr-un spatiu intr-altul. Pentru un aspect sofisticat birourile cu blat din sticla si structura metalica sunt alegerea perfecta.

Un spatiu de munca elegant si deosebit se obtine printr-un birou lacuit, de obicei alb care reflecta lumina si confera locului un aer contemporan.

Un material inedit este acrilicul. Birourile transparente din acrilic sunt potrivite spatiilor mici care necesita optimizare.

Va invitam sa explorati optiunile prezentate in galerie pentru a alege cele mai potrivite modele adaptate nevoilor dumneavoastra.

Sursa foto: decoist.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole