Modele de lavoare pentru bai mici

Multi dintre noi cunoastem inconvenientele unei bai mici. Spatiul redus ne ofera oarecum posibilitati limitate pentru amenajare, astfel ca toate dotarile vor trebui sa se incadreze in perimetrul pe care il avem la dispozitie. Lavoarul este unul din elementele cele mai importante intr-un astfel de decor. Haideti sa vedem ce posibilitati avem.

Deschide Galeria

Din fericire, piata produselor sanitare ofera o gama variata de produse de acest gen. In cazul unui model de lavoar pentru bai mici, dimensiuni reduse nu inseamna mai putin functional sau lipsit de estetica. Designul este cel care face diferenta. Vorbind despre un spatiu mic, utilitatile ar trebui sa aiba un design simplu si minimalist. Mizati pe modele functionale si practice in locul celor cu decoratiuni in exces sau forme abstracte.

Lavoarul pentru bai mici ar trebui sa aiba un spatiu pentru o depozitare variata. In acest caz, alegeti modele dreptunghiulare pentru ca sunt usor de integrat intr-o astfel de amenajare. Insa, nu excludem nici variantele ovale sau chiar rotunde. Sunt chic si veti da un aspect modern baii voastre. Montate pe un mini+blat ca suport, veti putea instala usor un dulap sau doar un suport de prosop. 

In general, lavoarele mici sunt albe si lucioase; va permite astfel sa va jucati cu alte culori si contraste pentru a transforma un decor banal intr-unul placut si atragator.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor