Modele de dormitoare mici decorate cu stil

Apartamentele mici le cunoastem cu totii; ne ofera la randul lor, camere mici pe care ne straduim sa le amenajam si sa le optimizam cat mai bine astfel incat locuitul sa fie cat mai confortabil cu putinta. Dormitorul nu face nicio exceptie.

Deschide Galeria

Chiar daca avem dormitoare mici, acest lucru nu inseamna ca nu le putem decora cu stil avand parte de momente frumoase chiar si intr-un perimetru restrans. Dupa montarea patului, de obicei, spatiul care ramane este extrem de restrans, abia daca mai putem aseza doua noptiere sau un dulap pentru haine.

Din acest punct incolo, e bine sa pastram o abordare realista privind obiectele pe care le putem introduce in decorul dormitorului. Valorificati la maxim spatiul din jurul patului care ar fi bine sa aiba o trasatura multifunctionala, adica spatiu de depozitare sub el si eventual o tablie de pat lata pe care sa asezati cateva obiecte decorative, suplinind astfel introducerea altor piese de mobilier.

Fie ca mergeti pe o varianta soft, cu nuante de gri si culori calde, odihnitoare sau alegeti o abordare mai indrazneata prin culori si accesorii, orice dormitor mic poate avea un caracter aparte.

Inspira-te din galeria de mai sus pentru ca fiecare din noi merita o camera confortabila indiferent de spatiu pe care il avem la dispozitie.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole