Modele de faianta moderna pentru baie

Fiecare camera din casa noastra merita un decor deosebit. Chiar si baia. Indiferent de spatiul pe care il avem la dispozitie, il putem amenaja in cel mai placut mod cu putinta. Faianta este unul din acele elemente specifice unei bai si nelipsite din multe decoruri. Iata cateva modele de faianta moderna pentru baie pentru a va putea inspira in procesul de selectie. 

Deschide Galeria

Tonuri calde de culori precum un bleu in asociere cu o gresie maro vor fi o combinatie potrivita pentru baia ta.

Crem si maro sunt si ele un duo care poate fi integrat in design-ul baii. Flisele maro inserate printre cele crem, vor fi o asociere placuta. Pentru gresie, folositi tot maro-ul, eventual o varianta mata. Aceasta combinatie este potrivita pentru baile mici. Un model aplicat ar reduce din monotonia celor doua culori. 

Faianta tip mozaic este un trend care merita explorat. Modelele care se pot crea pot fi adevarate opere de arta. Analizati cu atentie culorile si modelele inainte de a lua o decizie. Ideile prezentate in galerie va pot veni in ajutor.

Daca va doriti o baie amenajata intr-un stil vesel? Folositi o paleta de culori deschise, violet, albastru, crem, coral si brauri cu modele de flori sau desene. Veti crea o baie dinamica, chiar si pe placul copiilor. 

Acordati atentie si texturii, marimii si formei fliselor ce urmeaza a fi montate in baia dumneavoastra. Modelele in tendinte sunt cele lucioase, mate si chiar si cele cu structura asemanatoare pietrei. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole